طرز تهیه کباب چنجه با گوشت شترمرغ + فیلم

یک کارشناس آشپزی، در برنامه‌ای تلویزیونی روش تهیه کباب چنجه با گوشت شترمرغ را آموزش داد.

برنامه تلویزیونی دستپخت، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش پخت کباب چنجه با گوشت شترمرغ دعوت کرد.

برای تهیه این غذای خوش طعم احتیاج داریم به:

گوشت شترمرغ 500 گرم، فلفل قرمز 4 عدد، فلفل سبز 5 عدد، پیاز 1 عدد، روغن زیتون به میزان لازم، سیر 3 حبه، آب لیمو یا لیموی تازه به میزان لازم، پودر تخم گشنیز به میزان لازم، برگ بو 8 عدد، نمک، فلفل سیاه و پودر زیره سیاه به میزان لازم

در ادامه، آموزش مرحله به مرحله کباب چنجه با گوشت شترمرغ را مشاهده می‌کنید.


بیشتر بخوانید


 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.