برنامه تلویزیونی دستپخت، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش پخت کوفته انار و گردو دعوت کرد.
برای تهیه این غذای خوش طعم احتیاج داریم به:
گوشت چرخ کرده 400 گرم، گردوی پودر شده 6 قاشق غذاخوری، پیاز زنده شده 1 عدد، پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری، آب انار 2 پیمانه، نعنای خشک 1 قاشق غذاخوری، مرزه خشک 1 قاشق غذاخوری، آرد سوخاری 3 قاشق غذاخوری، رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری، رب انار 3 قاشق غذاخوری، تخم مرغ 1 عدد، شکر 1 تا 2 قاشق غذاخوری، روغن و آب به میزان لازم، زردچوبه، فلفل سیاه، سماق، پودر سیر، پودر آویشن، نمک و دارچین به میزان لازم
در ادامه، آموزش مرحله به مرحله کوفته انار و گردو را مشاهده میکنید.
بیشتر بخوانید