میلاد رضایی درباره با نحوه برگزاری کلاسهای دانشگاه صنعتی امیرکبیر در سال جدید گفت: آموزش مجازی مزایای خاص را خود دارد که به همین دلیل قصد نداریم این شیوه آموزش را کنار بگذاریم و این امکان را به اساتید دادهایم که اگر ترجیح میدهند، برخی از کلاسهای خود را به صورت مجازی برگزار کنند.
رضایی با تاکید بر اینکه کیفیت آموزش در دوران کرونا کاهش پیدا کرده و هم به استاد و هم به دانشجو بستگی دارد، افزود: البته این امر در حالی است که برخی از اساتید کلاس مجازی را در شرایطی برگزار میکنند که با گفتگو و تعامل دو طرفه با دانشجویان است و بعضا کلاس مجازی آنها از کلاس حضوری هم بهتر است.
تلاش میکنیم در سال ۱۴۰۱ اگر تمام کلاسها را هم حضوری نکردیم، حتما شیوه نیمه حضوری را پیش بگیریم و کلاسهای رفع اشکال برگزار کنیم و بنا به نیاز یا عدم نیاز دانشجویان به خوابگاهها، شیوه برگزاری کلاسها را مشخص کنیم.
به عنوان مثال اگر دانشجویانی نیازی به خوابگاه ندارند، در کلاس حضوری شرکت کنند و کلاس دانشجویان خوابگاهی را مجازی برگزار کنیم و چند جلسه کلاس رفع اشکال برای آنها برگزار کنیم.
مدیر آموزش دانشگاه صنعتی امیرکبیر تصریح کرد: شرایط فعلی به نحوی است که خود دانشجویان نیز تمایل دارند آموزش به حالت حضوری بازگردد. به این ترتیب در تلاش هستیم که کلاسها را در سال جدید نیمه حضوری برگزار کنیم.