موسیالرضا حاجیبگلو گفت: چنانچه شهرداری از تایید این مصوبه که در سی و چهارمین جلسه علنی شورای شهر مشهد مطرح شد استنکاف کند، شورای شهر ورود خواهد کرد.
سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد می گوید: در بودجه سال ۱۴۰۱ شهرداری مشهد، شاهد افزایش ۶ درصدی سهم درآمدهای پایدار هستیم و سهم پروژههای عمرانی و تاثیرگذار در توسعه مناطق کمبرخوردار و حاشیه شهر نیز به بیش از ۳۸ درصد افزایش یافته.
به گفته او بودجه سال ۱۴۰۱ با سر جمع منابع بیش از ۲۶ هزار میلیارد تومان بوده که نسبت به اصلاح بودجه سال ۱۴۰۰، رشد ۴۰ درصدی را نشان میدهد.
حاجیبگلو می گوید: در بخش مصارف، اعتبارات هزینهای (جاری) ۶.۳ هزار میلیارد تومان و در بخش تملک داراییهای سرمایهای (عمرانی) بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان به تصویب شورای اسلامی شهر رسید؛ همانطور که با مقایسه اعتبارات جاری و عمرانی ملاحظه میشود، نسبت بودجه به نفع اعتبارات عمرانی است.
او گفت: اعتبارات هزینهای در هفت فصل با ۱۳ درصد افزایش نسبت به اصلاح بودجه ۱۴۰۰ به تصویب رسید. اعتبارات تملک داراییهای سرمایهای (عمرانی) نیز در ۱۴ برنامه کلی و با ۸ درصد افزایش نسبت به اصلاح بودجه ۱۴۰۰ به تصویب رسید.
به گفته سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد تخصیص منابع، با اولویت نواحی کمتر توسعهیافته و حاشیهای است.
حاجیبگلو گفت: یکی از نکات حائز اهمیت در این بودجه، کاهش منابع ناشی از تصویب طرحهای بالادستی است؛ ضمن اینکه بخشی از بدهیهای بانکی شهرداری نیز در سال آینده سررسید میشود.
پیشتر طرح انتشار حقوق و مزایای مدیران شهرداریهای کرمان، یزد، سبزوار، بروجرد و جغتای و استانداری هرمزگان نیز به تصویب رسیده بود.
من کمیته امداد امام شرکتی کار می کردم ، واریزی ها اینطوری بود
حقوق پایه ،اضافه کار، مزایا، بهره وری، روز مرد ، روز زن ، میلاد چهاره ده معصوم، وسایل ورزشی، پتو ، عیدی های متفاوت و .........
البته این حقوق هایی بود که من مطلع بودم