دکتر جمشیدی در بازدید مشترک اداره دامپزشکی و اداره صمت و مرکز بهداشت جویبار در راستای اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی از مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی، گفت: کشتار غیر مجاز دام و فرآوردهها خام دامی فاسد را خط قرمز دامپزشکی است.
او میگوید: با توجه به اینکه کشتار دام در کشتارگاههای دام و تحت نظر کارشناسان دامپزشکی و روحانیون مستقر در کشتارگاههای دام تضمین کننده سلامت لاشههای کشتار شده از لحاظ بهداشت و حلیت میباشد، اما نباید از همکاری همشهریان در این راستا غافل بود.
به گفته جمشیدی همشهریان گرامی گوشت مصرفی خانوار خود را از مراکز معتبر عرضه فرآورده خام دامی و با مشاهده مهر و تگ بر روی لاشهها تهیه کنند.
او میگوید:افراد در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در خصوص عدم رعایت موارد بهداشتی دامپزشکی با شماره تماس ۱۵۱۲ تماس حاصل تا با اطلاع به بازرسان دامپزشکی از تکرار آن جلوگیری کنند.
در این بازدید ۲ راس گوسفند در حال کشتار غیرمجاز در حاشیه خیابان از یک واحد قصابی شناسایی و مقدار ۳۴ کیلو گرم آلایش دامی فاسد از یک واحد کبابی ضبط و معدوم سازی شد.
فرآورده خام دامی فاسد کشف شده ضبط و معدوم و پرونده واحدهای متخلف به مراجع قضایی ارسال شد.