مجتبی قهرمانی گفت: مساحت جنگل های حرا یا مانگرو در استان هرمزگان حدود ۴۷ هزار هکتار است.
رئیس کل دادگستری استان هرمزگان هدف از صدور سند برای جنگل های حرا و دیگر مناطق حفاظت شده استان هرمزگان را تثبیت مالکیت دولت و اعمال حاکمیت بهتر جهت جلوگیری از هرگونه سوءاستفاده، تصرف غیرقانونی و دست اندازی به حریم و بستر این سرمایه های ملی برشمرد.
این اسناد توسط اداره کل ثبت اسناد و املاک استان هرمزگان و به نام اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری صادر شده است.
به گفته رئیس کل دادگستری استان هرمزگان همچنین طی دو ماه اخیر و پس از دستور ریاست محترم قوه قضاییه برای جلوگیری از تصرفات غیر مجاز در حریم و بستر دریا برای حدود ۲۱۵ کیلومتر از سواحل این استان نیز سند تک برگ صادر شده است.
طول سواحل استان هرمزگان حدود یک هزار و ۲۷ کیلومتر است که تحت ۱۰۵ پلاک ثبتی حریم ۶۰ متری آن مشخص گردیده و بر این اساس همه مناطق ساحلی و حریم ۶۰ متری دریا تاکنون تعیین حدود شده و ۷۰ فقره سند تک برگ نیز در این خصوص صادر شده است.
واقعا یک کار اصولی براساس پیش بینی و برنامه ریزی برای پیشگیری هست وصروری هست که یکحریم حداقل دو کیلومتری هم در اطراف آنها درنظر گرفته شود تا محل گسترش بصورت طبیعی هم داشته باشند و افراد و سازمانها نتوانند به آنها نزدیک شده و عرصه را بر آنها تنگ کنند و بشوند مانند یک فرد زندانی در سلول انفرادی.
تمام مراتع و جنگلهای و تالابها و رودخانه ها و دریاها و ....همه باید حریم داشته باشند فقط مرزهای فعلی آنها مد نظر نباشد باید نفس خور داشته باشند نباید باحصارهای گوناگون توسط افراد و سازمانها محاصره و زندانی گردند چون آلودگی های اطراف و حتی آلودگی نور و الودگی صوتی و...هم روی درختان و جانوران و محیط زیست اثر سو دارد و باید حریمها طوری باشد که آرامش آنها و محیط خلوت آنها دستخوش آسیب نشود چون دیگر قابل جبران نیست.
وقتی به محیط زیست بتوان نزدیک شد کمکم در محیط زیست رخنه میشود و مدام عرصه تنگ میگردد و درختان در اثر این آسیب خودبخود هم از بین میروند.