رئیس اداره دامپزشکی باوی از اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی بر فرآورده های خام دامی در ایام نوروز و ایام ماه مبارک رمضان در این شهرستان خبر داد.

 محمد جواد مهدوی اصل  گفت: به منظور تامین و ارتقاء سطح بهداشت و سلامت مصرف کنندگان فرآورده‌های خام دامی و اهمیت فوق العاده این موضوع در ایام تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان، نظارت‌های بهداشتی و ذبح شرعی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی تشدید می‌شود.

به گفته او  در طول این مدت کارشناسان و بازرسان دامپزشکی در قالب اکیپ‌های ویژه بهداشتی، نظارت بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی، کشتارگاه‌ها و سردخانه را بر عهده دارند.

رئیس اداره دامپزشکی باوی می‌گوید: در این طرح تعداد ۲ اکیپ سیار و ۲ اکیپ ثابت متشکل از ۶ نفر کارشناسان بهداشتی دامپزشکی و یک ناظر شرعی شهرستان اجرای این طرح را از تاریخ ۱۴ اسفندماه ۱۴۰۰ لغایت ۱۶ اردیبهشت ماه سال آینده در ساعات صبح و بعد از ظهر بر عهده خواهند داشت.

این مقام مسئول گفت:  این برنامه تشدید کنترل و نظارت بهداشتی از سه بخش هماهنگی، برنامه عملیاتی و نتیجه عملکرد تشکیل شده و موفقیت این طرح در گرو ارتقاء شاخص‌های بهداشتی و تامین سلامت جامعه و در نهایت انجام مطمئن مراحل برنامه  است.

آقای مهدوی اصل به  شهروندان توصیه کرد فرآورده‌های خام دامی مورد نیاز خود را از واحد‌های مجاز تهیه کنند و هرگونه تخلف در این خصوص را جهت پیگیری و برخورد‌های قانونی به اداره دامپزشکی شهرستان باوی به شماره تماس ۰۶۱۳۶۵۲۴۶۲۳ اطلاع دهند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار