سرپرست اداره دامپزشکی گتوند از آغاز طرح تشدید نظارت بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی خبر داد.

هادی احمد فخر الدین گفت: طرح تشدید نظارت بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی توسط کارشناسان دامپزشکی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در گتوند انجام می‌گیرد.

به گفته او این طرح از طریق بخش دولتی توسط کارشناسان بهداشتی دامپزشکی و ناظر شرعی در قالب گروه‌های ثابت و سیار تا ۱۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ در سطح شهرستان فعال خواهند بود.

سرپرست اداره دامپزشکی گتوند گفت: در مدت اجرای این طرح نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی، مرغ و ماهی فروشی ها، قصابی ها، کبابی ها، رستوران‌ها و کشتارگاه دام تشدید خواهد شد.

تا شهروندان به سالم بودن فرآورده‌های خام دامی و پروتئینی اطمینان حاصل کنند.

سرپرست اداره دامپزشکی گتوند گفت: شهروندان فرآورده‌های خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز مجاز مورد تایید دامپزشکی تهیه کنند و از خرید هرگونه فرآورده خام دامی غیر مجاز و غیر بهداشتی توسط دست فروشان و دوره گردان خودداری کنند.

به گفته او شهروندان هنگام خرید فرآورده‌های خام دامی به لیبل درج شده روی محصول حاوی تاریخ تولید و انقضا، نوع محصول، کد بهداشتی بهره برداری دامپزشکی و ... توجه کنند.

در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی با شماره ۴۹۴۰، ۰۶۱۳۶۳۲ تماس بگیرند تا پیگیری لازم از سوی کارشناسان دامپزشکی به عمل آید.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۳ ۲۴ اسفند ۱۴۰۰
پس لطفا کشتارهای غیرمجاز روبروی شهرک پنجم رو کنترل کنید زشته بابا