به گفته آقای رامین پورنجف نظارتهای بهداشتی بر فرآوردههای خام دامی و مواد پروتئینی در استان ایلام از ۱۴ اسفندماه آغاز شده و تا پایان تعطیلات نوروز و نیز ادامه دارد.
مدیرکل دامپزشکی ایلام گفت: در این طرح از ساعت ۸ صبح الی ۸ شب اکیپهای دامپزشکی در دو نوبت صبح و عصر نسبت به ارائه خدمات و نظارت بر عرضه فرآوردههای خام دامی و مواد پروتئینی اقدام میکنند.
پورنجف گفت: همچنین این نظارتها در طول ایام ماه مبارک رمضان تا ۱۶ اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت.
همشهریان گرامی فرآوردههای خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی تهیه نمایند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی از سوی متصدیان این مراکز موضوع را به تلفن ۱۵۱۲ روابط عمومی یا ادارات دامپزشکی شهرستان اعلام نمایند.