مدیرکل دامپزشکی ایلام گفت: به مناسبت ایام نوروز، طرح نظارت بر عرضه فرآورده‌های خام دامی در ایلام اجرا می‌شود.

به گفته آقای رامین پورنجف نظارت‌های بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی و مواد پروتئینی در استان ایلام از ۱۴ اسفندماه آغاز شده و تا پایان تعطیلات نوروز و نیز ادامه دارد.

مدیرکل دامپزشکی ایلام گفت: در این طرح از ساعت ۸ صبح الی ۸ شب اکیپ‌های دامپزشکی در دو نوبت صبح و عصر نسبت به ارائه خدمات و نظارت بر عرضه فرآورده‌های خام دامی و مواد پروتئینی اقدام می‌کنند.

 پورنجف گفت: همچنین این نظارت‌ها در طول ایام ماه مبارک رمضان تا ۱۶ اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت.

همشهریان گرامی فرآورده‌های خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی تهیه نمایند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی از سوی متصدیان این مراکز موضوع را به تلفن ۱۵۱۲ روابط عمومی یا ادارات دامپزشکی شهرستان اعلام نمایند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.