به گفته آقای حسین بشاره صیفی طرح تشدید فعالیتهای نظارتی بر اماکن تولیدی و عرضه فرآوردههای خام دامی توسط اکیپهای بازرسی و نظارتی از تاریخ ۱۴/۱۲/۱۴۰۰ لغایت ۱۶/۲/۱۴۰۱ شروع شده است.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی ایلام گفت: به منظور حفظ سلامت هم استانیهای گرامی و اطمینان خاطر آنان از مصرف فرآوردههای خام دامی ۳۰ اکیپ ثابت و سیار در ستاد اداره کل وشهرستانها تشکیل گردیده و کار نظارت و بازرسی براماکن تولیدی و عرضه فرآوردههای خام دامی را انجام میدهند.
همشهریان گرامی فرآوردههای خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی تهیه نمایند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی از سوی متصدیان این مراکز موضوع را به تلفن ۱۵۱۲ روابط عمومی یا ادارات دامپزشکی شهرستان اعلام نمایند.