حسین بشاره صیفی از اجرای طرح تشدید فعالیت‌های نظارتی بر اماکن تولیدی و عرضه فرآورده‌های خام دامی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان خبر داد.

به گفته آقای حسین بشاره صیفی طرح تشدید فعالیت‌های نظارتی بر اماکن تولیدی و عرضه فرآورده‌های خام دامی توسط اکیپ‌های بازرسی و نظارتی از تاریخ ۱۴/۱۲/۱۴۰۰ لغایت ۱۶/۲/۱۴۰۱ شروع شده است.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی ایلام گفت: به منظور حفظ سلامت هم استانی‌های گرامی و اطمینان خاطر آنان از مصرف فرآورده‌های خام دامی ۳۰ اکیپ ثابت و سیار در ستاد اداره کل وشهرستان‌ها تشکیل گردیده و کار نظارت و بازرسی براماکن تولیدی و عرضه فرآورده‌های خام دامی را انجام می‌دهند.

همشهریان گرامی فرآورده‌های خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی تهیه نمایند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی از سوی متصدیان این مراکز موضوع را به تلفن ۱۵۱۲ روابط عمومی یا ادارات دامپزشکی شهرستان اعلام نمایند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.