عطاء اله اکبری گفت: این اعتبار از محل اعتبارات شرکت ملی بازآفرینی شهری در قالب حواله به شهرداریهای استان اختصاص یافته است.
او گفت: این تخصیص در راستای بالابردن شاخصهای کالبدی در این محلات و ارتقای سطح زندگی ساکنان محلههای مورد هدف استان برنامه ریزی شده است و شهرداریها موظف اند سهمیه قیر را صرف معابر فاقد آسفالت کنند.
مدیر کل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان گفت: اداره کل در راستای اجرایی شدن سیاستهای محرومیت زدایی از چهره محلات حاشیه شهرهای استان علاوه بر تخصیص قیر رایگان به شهرداری ها، در حال حاضر ۵۰ پروژه بازآفرینی شهری را در حاشیه شهرهای زاهدان، زابل، خاش و سراوان در دست اجرا دارد.
اکبری گفت: به همین منظور در شهرهای مورد هدف طرحهای بازآفرینی سیستان و بلوچستان اقداماتی مختلف نظیر اجرای زیرسازی، بهسازی و آسفالت معابر، ساخت و تکمیل فضاهای آموزشی، بهسازی مسیلهای مناطق هدف، ساخت فضاهای تفریحی و تکمیل بازارچههای محلهای در اولویت کاری این اداره کل قرار گرفته است.
وی بیان کرد: هم اینک ۳۱۵ هزار نفر از جمعیت سیستان و بلوچستان در حوزه شهرستانهای تحت پوشش این اداره کل در بافتهای فرسوده و سکونتگاههای غیررسمی ساکن هستند که از این تعداد بیشترین جمعیت به زاهدان اختصاص دارد.
مدیر کل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان همچنین وسعت بافت فرسوده و سکونتگاههای غیررسمی در شهرستانهای تحت پوشش اداره کل راه و شهرسازی شمال استان را ۲ هزار ۷۷۸ هکتار عنوان کرد و افزود: تمام تلاش این اداره کل با اجرای پروژههای بازآفرینی شهری خلق فضاها و مکانهای شهری مناسب با هدف رسیدن به توسعه پایدار در محلات هدف باز آفرینی شهری است.