آقای محمد حبیبی گفت: روزانه به طور متوسط حدود ۱۲۰۰ تا ۱۵۰۰ تن مرغ گرم در تهران مصرف میشود که نیمی از آن وارد و مابقی از محل تولید داخل تامین میشود.
استانهای گیلان، مازندران و گلستان تامین کننده مرغ تهران هستند و در صورت نیاز از سایر استانها همچون زنجان، قم و البرز تامین میشود.
به گفته او، بنابر آمار در ۱۱ ماه گذشته کشتار دام ۳۰ درصد افزایش یافته که با این وجود مشکلی در تامین نداریم.
آمارها نشان میدهد که در ۱۱ ماهه امسال در استان تهران ۳۶ میلیون و ۲۵۰ هزار و ۸۰۳ کیلوگرم دام سبک و ۳۸ میلیون و ۸۶۳ هزار و ۸۵۰ هزار کیلوگرم دام سنگین کشتار شده است.
حبیبی میگوید: حدود ۱۷ هزار تن مرغ منجمد، ۹۰۰ تن گوشت گوسفندی منجمد و ۱۳ هزار تن گوشت گوساله منجمد برای استان تهران ذخیره سازی شده است.
طبق اذعان مسئولان وزارت جهاد به عنوان متولی تولید و تنظیم بازار تمامی انبارها مملو از کالاهای اساسی است و هیچ گونه نگرانی در زمینه تامین کالای شب عید و ماه مبارک رمضان نداریم.