داریوش شاهپری گفت: به منظور تامین و ارتقاء سطح بهداشت و سلامت مصرف کنندگان فرآوردههای خام دامی و اهمیت فوق العاده این موضوع در ایام تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان، نظارتهای بهداشتی و شرعی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی تشدید میشود.
او میگوید: در طول این مدت کارشناسان و بازرسان دامپزشکی در قالب اکیپهای ویژه بهداشتی، نظارت بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی، کشتارگاهها و سردخانه را بر عهده دارند.
به گفته رئیس اداره دامپزشکی شهرستان ایذه در این طرح اکیپهای بازرسی سیار و ثابت کارشناسان اداره دامپزشکی و ناظرین شرعی شهرستان اجرای این طرح را از تاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۱۴ لغایت ۱۴۰۱/۰۲/۱۶ در ساعات صبح و بعد از ظهر بر عهده خواهند داشت.
شاهپری گفت: این برنامه تشدید کنترل و نظارت بهداشتی از سه بخش هماهنگی، برنامه عملیاتی و نتیجه عملکرد تشکیل شده و موفقیت این طرح در گرو ارتقاء شاخصهای بهداشتی و تامین سلامت جامعه و در نهایت انجام مطمئن مراحل برنامه میباشد.
این مقام مسئول در پایان در پایان میگوید: شهروندان محترم فرآوردههای خام دامی مورد نیاز خود را از واحدهای مجاز تهیه کنند و هرگونه تخلف در این خصوص را جهت پیگیری و برخوردهای قانونی به اداره دامپزشکی شهرستان ایذه به شماره تماس ۴۳۶۲۲۰۷۲ اطلاع دهند.