مدیر برنامه تغذیه بالینی دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: کربوهیدرات پیچیده مانند غلات به آهستگی هضم شده و افراد احساس گرسنگی کمتری خواهند کرد.

ترابی گفت: افراد روزه دار باید مانند روزهای عادی سه وعده غذا بخورند. در ماه مبارک رمضان روزه داران بهتر است سه وعده افطار، شام و سحر بخورند و متخصصان توصیه کرده اند تا تنها به مصرف دو نوبت غذا آن هم در زمان هایی که مدت روزه داری طولانی است برای حفظ سلامتی بدن اکتفا نکنند .

در ماه مبارک رمضان پیروی از برنامه غذایی متنوع و‌ متعادل مانند نان، غلات، میوه و گوشت و لبنیات ضروری است. مصرف مواد غذایی متنوع سبب تامین املاح و‌ مواد معدنی مورد نیاز بدن در ایام روزه داری خواهد شد.

او گفت: در ماه مبارک رمضان بهتر است برای تنظیم قند خون افراد در وعده افطار و سحر ۳ تا ۵ عدد خرما میل کنند و توصیه کارشناسان تغذیه این است که این مواد مقوی را همراه با چای کم رنگ به جای قند مصرف کنند.

مدیر برنامه تغذیه بالینی دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت متذکر شد که خرما منبع خوبی از مواد مغذی ، قند، فیبر و پتاسیم است و برای بدن بسیار مفید خواهد بود.

در فاصله بین افطار تا سحر توصیه می شود تا افراد روزه دار از میوه که حاوی مواد مغذی بوده غافل نشوند و از کربوهیدارت پیچیده مانند غلات و نان های سبوس دار و سبزی بیشتر مصرف کنند؛ زیرا این مواد به آهستگی هضم شده و احساس گرسنگی کمتری خواهند کرد‌.


بیشتر بخوانید

 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار