معاون جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: در هفت مرکز عرضه مستقیم کالا در مشهد گوشت گرم گوساله به قیمت ۱۳۸ هزار تومان و گوشت چرخ کرده به قیمت ۱۱۰ هزار تومان توزیع می‌شود.

جنتی گفت:  توزیع گوشت گوسفندی طرح تنظیم بازار در مشهد آغاز شده است .

او گفت: نیاز ماهانه به گوشت قرمز در استان ۷۰۰۰ تن و نیاز سالانه ۸۴ هزار تن است. تولید گوشت قرمز استان در هر سال ۸۷ هزار و ۵۰۰ تن است که به این ترتیب تولید این محصول در استان مازاد دارد.

معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: ۵۰۰۰ تن از گوشت قرمز مورد نیاز ماهانه استان از منابع داخلی تامین می‌شود. معمولا در طول هر سال در کل کشور نیازمند واردات گوشت هستیم.

به گفته جنتی هم اکنون مهم‌ترین علت این که قیمت گوشت قرمز کاهش نیافته، خروج دام از خراسان رضوی به استان‌های دیگر است.

او گفت: طی جلساتی که در چند روز اخیر برگزار شد، قرار بر این شد که با همکاری اداره دام پزشکی و اداره پشتیبانی امور دام استان ابتدا نیاز استان به دام را تامین کنیم، سپس برای مازاد دام مجوز‌های خروج دام توسط اداره پشتیبانی امور دام و اداره دام پزشکی استان صادر شود.با ممنوعیت خروج دام مخالف هستیم، اما باید موضوع خروج دام از استان سامان دهی و کنترل شود.

معاون جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت:دلیل دیگر کاهش نیافتن قیمت گوشت  این است که در این وقت از سال تقاضای خرید گوشت افزایش پیدا می‌کند. در طرحی که از سوی معاونت بهبود دامی وزارتخانه مطرح شده، خراسان رضوی به عنوان مرکز تولید گوشت شرق کشور در نظر گرفته شد. از این طریق خراسان رضوی ۹ استان را تحت پوشش قرار می‌دهد. استان‌های گلستان، خراسان جنوبی، خراسان شمالی، خراسان رضوی، سمنان، سیستان و بلوچستان و بخش‌هایی از یزد و کرمان استان‌هایی هستند که تحت پوشش خراسان رضوی قرار می‌گیرند.

جنتی گفت:تولید ۵۰ هزار تن گوشت قرمز برای سال ۱۴۰۱ برنامه‌ریزی شده است و در دستور کار قرار دارد تا از طریق این چند استان انجام شود.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.