باشگاه خبرنگاران جوان مشهد - جواد اعتضادی گفت: هر سال بطور میانگین افزون بر پنج هزار تن گوشت مرغ در تایباد تولید میشود.
اجازه این میزان جوجهریزی در ۲۵ واحد مرغداری فعال شهر مرزی تایباد در پی نبود بیماریهای حاد و واگیردار طیور و بهبود مدیریت بهداشتی صادر شده است.
به گفته او هر دوره جوجهریزی ۴۵ تا ۵۰ روز طول میکشد که در صورت رعایت ضوابط بهداشتی و فاصله زمانی بین هر دوره، مجوز جوجهریزی واحدهای مرغداری برای دوره بعد صادر میگردد.
مدیر جهاد کشاورزی تایباد گفت: تمامی فرایند مراحل پرورش مرغ شامل جوجهریزی، واکسیناسیون، بروز بیماری و درمان در تایباد با فعال شدن سامانه پایش و مراقبت از بیماریهای طیور در این سامانه ثبت میشود.
مرغهای تولیدی این شهرستان هماینک بطور زنده برای کشتار به دیگر نقاط خراسان رضوی ارسال میشوند، فعالیت ۲۵ واحد مرغداری زمینه اشتغال افزون بر ۸۰ نفر را به صورت مستقیم فراهم کرده است.
منبع؛ ایرنا
انتهای پیام//ف.ح