باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه- ماشالله کولانی گفت: حفظ، احیا، توسعه و ایجاد بستر مناسب برای بهرهبرداری بهینه و قانونمند منابع طبیعی، وظیفه متولیان این امر در اداره منابع طبیعی استان کرمانشاه برای حفظ انفال الهی است.
هر عملی از سوی سودجویان در جهت شکستن چهارچوب حفظ، احیا و توسعه منابع طبیعی انجام شود خط قرمز اداره منابع طبیعی استان کرمانشاه بوده و موجب کیفر در مراجع قضائی است.
در راستای پیشگیری از اقدامات سودجویان در عرصه منابع طبیعی، اقدامات پیشگیرانهای انجام میشود که از جمله آنها میتوان به نصب تابلوهای هشدار دهنده، پخش اطلاعیهها در فضای مجازی و رسانه ملی اشاره کرد.
انتشار اطلاعیههای مکتوب در دهیاریها، جذب همیاران طبیعت محلی به عنوان پیامرسان اداره منابع طبیعی، نصب اطلاعیهها و پیامهای هشدار در فرمانداریها و بخشداریها و اعلام شماره ۱۵۰۴ به عنوان امداد جنگل که آماده دریافت گزارشات مردمی به صورت شبانه روزی است از سری اقدامات انجام شده در اداره منابع طبیعی استان کرمانشاه است.
در این شهرستان با توجه به محدود بودن مساحت شهرستان مالک این دستگاههای بیل مکانیکی و همچنین مشاورین املاک نیز به صورت محضری متعهد شدهاند که از هر اقدامی در عرصههای منابع طبیعی خودداری کنند
با توجه به تلاش شبانهروزی همکاران منابع طبیعی در شهرستان پاوه بازهم تخلفاتی صورت میگیرد که در سال جاری ۳۱ متخلف از مواد قانونی ۴۵، ۵۵ و ۴۲ شناسایی و پس از تشکیل پرونده به مراجع قضائی اعزام شدند.
در سال جاری یکی از پروندههای تصرف منابع طبیعی روستای بید میری پاوه در یکی از شعبات، منتهی به صدور رأی و بازپسگیری ۳۱ هزار و ۲۲۲ مترمربع از عرصه منابع طبیعی شد و پرونده دیگر نیز در همان پلاک منتهی به بازپسگیری ۱۹ هکتار از عرصه تصرفی منابع طبیعی شد.
اقدامات پیشگیرانه منابع طبیعی همچنان ادامه دارد و دستگاههای اطلاعرسان میتوانند بازوی توانمند حافظان گمنام طبیعت در ترویج فرهنگ منابع طبیعی و تبدیل آن به معارف عمومی در جامعه باشند تا دیگر شاهد قطع و تصرف سرمایههای ملی کشور به دست سودجویان و نااهلان نباشیم.
انتهای پیام/ ط.پ