باشگاه خبرنگاران جوان بجنورد - سرپرست نظام مهندسی ساختمان کشور در بجنورد مرکز خراسان شمالی گفت: قانون نظام مهندسی مصوبه سال ۱۳۷۴ است و اگرچه با تغییر در دانش و روشها باید تغییر میکرد، اما محقق نشد، اینک نظام مهندسی ساختمان به عنوان متولی اصلی ساخت و ساز در کشور با مساعدت و همفکری جمع کثیری از مهندسان، دریافت پیشنهادهای اساسی از مشاوران شورای مرکزی و ریاست سازمانها در استانها و تعریف ساز و کار مناسب به دنبال ارائه اصلاحیه به مجلس شورای اسلامی است و در ۲ هفته آینده پیش نویس تدوین شده به مجلس ارائه میشود.
حمزه شکیب گفت: نظام مهندسی ساختمان تلاش دارد با ارتقاء جایگاه این سازمان، علاوه بر گسترش نقش مهندسان در ساخت بنا، در شرایط خاص و بحرانی نیز به عنوان مرجعی علمی حضور داشته باشد.
او گفت: هدف ما ارتقاء کیفیت ساخت و سازها و کاهش خسارتهای جانی و مالی در مواقع بحرانی است.
شکیب گفت:نظام مهندسی ساختمان، در برنامه ساخت ۴ میلیون مسکن در کشور میتواند نقش موثر و بسیار سازندهای داشته باشد و با ارائه مشاورههای کارشناسی در ساخت بنای مستحکم در بهترین مکان کمک کننده باشد.
یکسان سازی تعرفههای استانها و حق الزحمه مهندسان از اقدامات متناسب با هدف تعیین شدهاست که به طور جدی پیگیری و تا پایان امسال با هماهنگی وزارت راه و شهرسازی اعلام میشود.
تبدیل نظام مهندسی ساختمان به مرجعی حرفهای به عنوان رویکرد جدید این سازمان نظام مهندسی است که با عملیاتی شدن این مهم و با مشخص شدن جایگاه سازمان در نهضت ملی مسکن از خسارتهای مالی و جانی در وقوع بحرانها کاسته میشود.
سرپرست نظام مهندسی ساختمان کشور ابراز امیدواری کرد با تصویب پیش نویس ارائه شده به مجلس مشکلات ساخت و ساز در کشور مرتفع و مسائلی مانند مسکن مهر تکرار نشود.
شکیب گفت:امسال میزان ساخت و ساز در کشور ۵۵ درصد کاهش یافت که آمار بدست آمده از میانگین شاخص چند استان در کشور است.
بی توجهی و عدم اجرایی مبحث ۲۲ قانون نظام مهندسی ساختمان و تدابیر اتخاذ شده در جهت تعارض منافع از دیگر مباحث مطرح شده از سوی سرپرست نظام مهندسی ساختمان کشور در این نشست بود.
انتهای پیام/د