مدیر دفتر طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم در سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: این استان بعد از اصفهان رتبه دوم کشور را در تولید گوشت شترمرغ دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان مشهد -  محمدمهدی یعقوب‌زاده گفت: پرورش شتر مرغ، جایگاه مناسبی در اقتصاد مقاومتی و جهش تولید و نقش مؤثری در ایجاد اشتغال، فقر زدایی، افزایش تولید داخلی و صادرات غیرنفتی دارد.

سالانه هزار و ۳۲۴ تن گوشت شترمرغ در خراسان رضوی تولید می‌شود.

او گفت: در حال حاضر ۱۲ واحد تولید گوشت شترمرغ و ۹ واحد شترمرغ تخم گذار که پرورش صنعتی دارند در خراسان رضوی فعالیت می‌کنند.

مدیر دفتر طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم در سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: همچنین شمار واحد‌های پرورش سنتی در استان ۲۸۶ واحد و شمار واحد‌های ثبت شده و دارای مجوز ۲۵ واحد است.

به گفته او فرهنگ مصرف گوشت ماکیان در جامعه نیز رواج بیشتری نسبت به سال‌های گذشته دارد.

انتهای پیام//ا.د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار