سرپرست فرمانداری ایلام گفت: نیمه فعال بودن برخی واحد‌های نانوایی در ایلام تخلف است.

باشگاه خبرنگاران جوان ایلام - به گفته آقای  نادری ،بازرسی‌های مکرر و بی وقفه و ساماندهی، تامین و توزیع آرد و نظارت بر کیفیت و پخت نان باید از اولویت‌های مهم کارگروه ساماندهی آرد و نان و کمیته نظارت این شهرستان برای رضایتمندی شهروندان باشد.

 عدم زمان استراحت کافی آرد در کارخانجات تولیدی موجب کاهش کیفیت آرد شده و در این رابطه واحد‌های تولیدی موظف به رفع مشکل و افزایش زمان استراحت برای ارتقای کیفی آرد است.

 تعدادی از نانوایی‌های غیرفعال و یا نیمه فعال سهمیه آرد یارانه‌ای خود را به نانوایی‌های آزادپز می‌فروشند که تخلف محسوب می‌شود که باید رصد و با نانوایی متخلف برخورد قانونی شود.

انتهای پیام/ د

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.