جوجه ریزی در مرغداری‌های گیلان ۱۵ درصد افزایش یافته تا نیاز بازار شب عید گیلانی‌ها رفع شود.

باشگاه خبرنگاران جوان رشت - حجت علی اکبرنژاد، معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی گیلان امروز گفت: ۱۸ میلیون جوجه در مرغداری‌های گیلان در حال پرورش است که ۱۵ درصد بیشتر از مدت مشابه پارسال است.

به گفته او، در حال حاضر روزانه بین ۶۰۰ تا ۶۵۰ تن مرغ به بازار‌های مصرف گیلان عرضه می‌شود که با آمدن این میزان جوجه به بازار شب عید میزان تولید روزانه به ۷۱۰ تن خواهد رسید.

گیلان یکی از قطب‌های تولید مرغ در کشور است و نیمی از تولید روزانه مرغ در گیلان به استان‌های همجوار به ویژه تهران ارسال می‌شود.

 

انتهای پیام/م.‌ی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.