مرغ موردنیاز شب عید و ماه مبارک رمضان هرمزگان تامین شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان بندرعباس _  رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: برنامه ریزی لازم برای تامین گوشت مرغ مورد نیاز در ایام پایانی سال به عمل آمده است.

عباس مویدی  گفت: روزانه ۱۴۶ تن مرغ کشتار و وارد بازار می‌شود که تا حدودی بیشتر از نیاز مصرف روزانه استان است.
وی گفت: در ۱۰ ماه ابتدایی امسال میزان جوجه‌ریزی نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود ۱۰ درصد با افزایش روبرو شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان در پایان گفت: میزان جوجه‌ریزی در بهمن‌ماه تاکنون بیش از دو ملیون و ۱۰۰ هزار قطعه بوده و پیش‌بینی می‌شود این عدد به دو میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه برسد.

انتهای پیام/ز.ت

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.