باشگاه خبرنگاران جوان - معاون تامین نهادهها و مشارکتهای اقتصادی بنیاد برکت گفت: مشارکت بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام در توانمندسازی بنگاههای صنعتی، ارزآوری ۱۴ میلیون دلاری را به دنبال داشته است. این ارزآوری در سال «تولید؛ پشتیبانیها، مانعزداییها» حاصل صادرات ۸ بنگاه صنعتی مشارکتی بنیاد برکت است که توانستهاند محصولات خود را به کشورهای مختلف از جمله روسیه، ترکیه، عراق و افغانستان صادر کنند.
هادی جوهری گفت: اقلام صادراتی بنگاههای مشارکتی بنیاد برکت شامل محصولاتی همچون شمش روی، سیم و کابل، پوشاک، نوشتافزار، قطعات لوازم برقی خانگی، انواع پریز و لامپ و کلید، سیم مسی، فلوت، لاینر، شیشه سکوریت، لمینیت، رب گوجه و کنستانتره است.
به گفته جوهری بنیاد برکت تا به امروز با حجم کل سرمایهگذاری ۸ هزار میلیارد تومانی و با هدف محرومیتزدایی، اشتغالزایی و توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی در مجموع اقدام به مشارکت، ارائه تسهیلات و پشتیبانی از ۸۵۰ بنگاه متوسط صنعتی در سراسر کشور کرده که ایجاد اشتغال برای بیش از ۲۱۱ هزار نفر را به دنبال داشته است.
او گفت: بنیاد برکت در راستای سیاستهای ابلاغی از سوی ستاد اجرایی فرمان امام مبنی بر پرهیز از تصدیگری، پس از تثبیت و به سوددهی رسیدن، از ۲۹۰ بنگاه خارج شده و سهام خود را به کارآفرینان و بخش خصوصی واگذار کرده است.
بنیاد برکت که از متولیهای اشتغالزایی است، یکی از انواع آن مشارکت اقتصادی و حمایت از بنگاههای اقتصادیه با هدف محرومیتزدایی و توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی مناطق محروم است. پیشتر نیز بنیاد برکت در مناطق محروم آذربایجان شرقی ۹ هزار شغل ایجاد کرده بود.
انتهای پیام/