طرز تهیه سورمه کباب گیلانی + فیلم

یک کارشناس آشپزی، در برنامه‌ای تلویزیونی روش تهیه سورمه کباب گیلانی را آموزش داد.

باشگاه خبرنگاران جوان - برنامه تلویزیونی به خانه برمی‌گردیم، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش پخت سورمه کباب گیلانی دعوت کرد.

برای تهیه این غذای خوش طعم احتیاج داریم به:

گوشت چرخ شده ۴۰۰گرم، پیاز رنده و آب گرفته شده ۱عدد، فلفل، نمک، زرچوبه، فلفل قرمز به میزان لازم

برای سس:

بادمجان بزرگ کباب شده ۴عدد، فلفل دلمه رنگی ۳عدد، سیر کباب شده ۱بوته، پیاز کباب شده ۱عدد

برای تزیین:

گوجه گیلاسی کباب شده چند عدد، فلفل تند کبابی ۲عدد، کره داغ و ذوب شده ۵ق غ

در ادامه، آموزش مرحله به مرحله سورمه کباب گیلانی را مشاهده می‌کنید.


بیشتر بخوانید


 

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.