
باشگاه خبرنگاران جوان - برنامه تلویزیونی به خانه برمیگردیم، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش پخت سورمه کباب گیلانی دعوت کرد.
برای تهیه این غذای خوش طعم احتیاج داریم به:
گوشت چرخ شده ۴۰۰گرم، پیاز رنده و آب گرفته شده ۱عدد، فلفل، نمک، زرچوبه، فلفل قرمز به میزان لازم
برای سس:
بادمجان بزرگ کباب شده ۴عدد، فلفل دلمه رنگی ۳عدد، سیر کباب شده ۱بوته، پیاز کباب شده ۱عدد
برای تزیین:
گوجه گیلاسی کباب شده چند عدد، فلفل تند کبابی ۲عدد، کره داغ و ذوب شده ۵ق غ
در ادامه، آموزش مرحله به مرحله سورمه کباب گیلانی را مشاهده میکنید.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/