روش پخت قطاب + فیلم

یک کارشناس آشپزی، در برنامه‌ای تلویزیونی روش تهیه قطاب یزد و کرمان را آموزش داد.

باشگاه خبرنگاران جوان - برنامه تلویزیونی عصر خانواده، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش پخت قطاب دعوت کرد.

برای تهیه این شیرینی خوش طعم احتیاج داریم به:

روغن 3 قاشق، شیر 1/2 پیمانه، بکینگ پودر 1/2 قاشق چای خوری، زرده تخم مرف 1 عدد، آرد 200 گرم

مواد میانی:

آجیل 1/2 پیمانه، گلاب 3 قلشق، پودر قند 3 قاشق

در ادامه، آموزش مرحله به مرحله قطاب یزد و کرمان را مشاهده می‌کنید.


بیشتر بخوانید


 

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.