باشگاه خبرنگاران جوان البرز - آقای فلاح نژاد گفت: در صورت برخورداری دانش آموختگان دانشگاهی از مهارت در رشتههای صنعتی به راحتی و بدون دغدغه در بخش تولید استان جذب خواهند شد.
او گفت: دستگاههای اجرایی متولی اشتغال در سطح استان آمار فعالیت هایشان در ایجاد اشتغال را در سامانه رصد ثبت کنند.
آقای فلاح نژاد با ذکر این نکته که خیلی از دستگاههای اجرایی اشتغالهای ایجاد شده را در سامانه رصد ثبت نکرده اند، گفت: برای تحقق این امر یک مهلت ۱۰ تا ۱۵ روزه برای دستگاههای اجرایی استان تعیین میشود تا عملکردها در بستر ایجاد اشتغال در سال ۱۴۰۰ را در این سامانه ثبت کنند.
او می گوید: فارغ التحصیلان بیکار فاقد مهارت در مراکز آموزشهای مهارتی اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان و نیز با همکاری دانشگاه علمی کاربردی در دورههای آموزش مهارتی شرکت کنند تا در بخش صنعت استان جذب شوند.
به گفته مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی البرز آن دسته از مقرری بگیران که تمایل به فعالیت در صنعت را دارند به واحدهای صنعتی معرفی میشوند تا در بازار کار جدب شوند.
در زمان حاضر در البرز ۱۱ هزار و ۷۰۰ نفر مقرری بگیر بیمه بیکاری دریافت میکنند که این رقم نسبت به سال گذشته کاهش داشته است.
انتهای پیام/ر.د
این روشی هست که سالیان درازی هست که در شرکت نفت و شرکت گاز و شرکت پتروشیمی و...ساری و جاری هست.
مسلما نیروی کاملا آماده برای کار در هر سازمان خاص وجود ندارد چون افراد تحصیل کرده در واقع مایه های اصلی را در مراکز آموزشی فراگرفته اند ومثل یک شاه کلید دردست دارند که درب هر صنعتی را باز می کند منتها وقتی وارد آن صنعت شدند چون توانایی لازم بالقوه را دارند با آموزش های خاص آن صنعت در حین خدمت که ببینند در عرض دوسال بر امور آن صنعت مسلط میشوند و دانش آنها بالفعل و آماده بهره برداری مطلوب میگرددو می توانند سی سال برای آن صنعت کارمفیدوموثر مورد نیازز انها را بنحو احسن انجام دهند.
ما متاسفانه آماده خور شده ایم و فقط دنبال بهانه آوردن هستیم که سیستم آموزشی و نیروهای تحصیل کرده را بطور مکرر بکوبیم که آنها ناتوان هستندولی حاضر نیستیم کمترین زحمت و هزینه را برای پرورش نیروی جوان تحصیل کرده و آماده ورود به صنعت را انجام دهیم وبا صبر وباسعه صدر نیروی خودرا طبق میل خود پرورش دهیم!!!