رئیس پلیس فتای البرز از کاربران خواست قبل از خرید‌های اینترنتی از سایت‌های مختلف اعتبار سنجی کنند تا در دام کلاهبرداران قرار نگیرند.

باشگاه خبرنگاران جوان البرز - سرهنگ رسول جلیلیان گفت: با توجه به مناسبت‌های پیش رو و افزایش خرید‌های مجازی می‌طلبد کاربران قبل از خرید از صحت و اعتبار سایت‌ها مطمئن شوند.

 کاربران قبل از خرید باید به نماد اعتماد الکترونیکی، وجود صفحه تماس با ما روی وب‌سایت، تولید محتوا، وجود بخش نظرات کاربران و درگاه امن برای خرید را مورد توجه قرار دهند.

رئیس پلیس فتای البرز گفت: در شبکه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام به دلیل وجود صفحات بی شمار در این پلتفرم، امکان اعتبارسنجی دقیقی در دسترس نیست و هر روزه گزارش‌هایی از کلاهبرداری از این سایت‌ها دریافت می‌شود.

سرهنگ جلیلیان گفت: برخی تبلیغات کاذب مجازی راهی برای سودجویان سایبری بوده که با استفاده از ترفند آگهی‌های کاذب و تبلیغات جذاب تلاش می‌کنند کاربران خود را افزایش داده تا بتوانند به اهداف مجرمانه خود دست یابند.

 تبلیغات جذاب یکی از ترفند‌هایی است که مجرمان سایبری با نصب نرم افزار‌ها و با اقناع کاربران را فریب می‌دهند که در چنین شرایطی کاربران باید از سایت‌هایی که دارای نماد الکترونیکی بوده خرید و هنگام پرداخت وجه از درگاه اصلی اقدام به تراکنش کنند.

در چنین شرایطی کلاهبرداران با ترفند خاص کاربران را وادار به ارائه اطلاعات بانکی، شماره کارت، رمز اینترنتی CVV ۲ و تاریخ انقضای کارت بانکی می‌کنند.

 مجرمان سایبری از این بستر سوءاستفاده کرده و با طراحی زیبا و وسوسه انگیز و با مخاطب شناسی خاص اقدام به کلاهبرداری اینترنتی می‌کنند.

به گفته رئیس پلیس فتای البرز  مردم قبل از خرید مجازی باید از اصلی بودن صفحه سایت و نشانی اینترنتی مطمئن شوند تا در دام درگاه‌های جعلی قرار نگیرند، در غیر این صورت کلاهبرداران با ترفند‌های خاص مانند ایجاد صفحات جعلی از حساب‌های بانکی مردم برداشت خواهند کرد.

کاربران در صورت اطلاع از این‌گونه موارد بلافاصله مراتب را از طریق تماس با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا اعلام کنند.

انتهای پیام/ر.د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار