باشگاه خبرنگاران جوان - حجتالاسلاموالمسلمین محسنی اژهای گفت: بعضاً برخی افراد به سبب بضاعت مالی محدود از گرفتن وکیل یا درخواست کارشناسی خودداری میکنند و ممکن است این امر در احقاق حق آنها تاثیر منفی بگذارد.
رئیس قوه قضاییه خطاب به مسئولان و اعضای مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه گفت: با برخورد مناسب و اخلاقمدارانه با مردم و مراجعان و اتخاذ راهکار جهت کاهش هزینههای وکالت و کارشناسی، خدمات مطلوبتری را به مردم ارائه دهید و دستگاه قضایی را در امر گسترش و بسط عدالت و احقاق حق مردم و مظلومان بیشازپیش یاری کنید.
رئیس قوه قضاییه با اشاره به گزارشات متعارض کارشناسی پیرامون یک موضوع واحد، ایجاد رانت در موضوع پروندههای ارجاعی به کارشناسان، کمبود مستندات در پرونده ارجاعی به کارشناسی، پذیرش همزمان پروندههای ارجاعی توسط یک کارشناس را بخشی از آسیبها و معضلات فرآیند کارشناسی عنوان کرد.
پیشتر حسن نوروزی عضو کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس گفته بود در شرایط فعلی به ازای هر ۱۰۰هزار نفر ۶۰ وکیل داریم، ولی باید برای هر ۱۰۰هزار نفر ۲۲۰ وکیل داشته باشیم. موافق این هستیم که آزمونهای صلاحیت سنجی برای جذب وکیل بیشتر شود و حدود دو بار در سال برگزار شود که با افزایش تعداد وکیل هزینهها کاسته میشود.
انتهای پیام/
به این شکل تا حدود زیادی از سلیقه ای رای صادر کردن جلوگیری می شود و بخشهای نظارتی باید نظارت مستمر داشته باشند.
لطفا پیگیری کنید.تشکر
کارشناسی ؟
وکیل ؟
وکالت ؟
خیلی خنده داره واقعا خنده داره
رسیدگی کنه
کم شود!!!!!!
یه کم ورزش و فعالیت نیازه بدنه!!!!!!
پس تو چیکاره ای؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!؟؟؟؟؟
4/5 درصد هزینه دادرسی مرحله تجدید نظر
5 درصد یا نیم عشر هزینه های اجرا
11 درصد حق الوکاله وکیل تو مراحل دادرسی
حدود 24 درصد هزینه باید کرد و بعدش طرف یا فراری است و یا مفلس!