به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان، ، خلیل عوض زاده در نشست ائمه جمعه اهل سنت شهرستانهای زاهدان، میرجاوه و منطقه سیستان که با حضور امام جمعه موقت زاهدان و مدیر حوزه علمیه دارالعلوم و امام جمعه مسجد مکی اهل سنت زاهدان در محل دفتر نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان برگزار شد گفت: طبق آیین نامه جدید نحوه محاسبه تعرفه برق مصرفی مشترکان، افرادی که الگوی مصرف برق را رعایت کنند نه تنها شامل هیچگونه افزایش نرخی نخواهند شد بلکه در صورت صرفهجویی نرخ برق آنها به شدت کاهش پیدا میکند.
او می گوید: مشترکانی که بیشتر از الگوهای تعیین شده، مصرف برق داشته باشند مشترک پرمصرف نامیده شده و میزان مصرف مازاد بر الگو، متناسب با افزایش مصرف آنها به صورت پلکانی و بر اساس هزینههای تامین انرژی محاسبه میشود.
او گفت: بر اساس این آییننامه، هرگونه مصرف بالاتر از الگو به صورت پلکانی محاسبه میشود.
به گفته مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان تعرفه برق کشور به پنج منطقه (مناطق عادی و چهار منطقه گرمسیری) تقسیم شده که متناسب هر اقلیم الگوی مناسب مصرف آن تعریف میشود و بیشتر شهرستانهای جنوبی و بخشی از شهرستانهای شمالی استان از ۶ تا ۹ ماه سال از تعرفه گرمسیری نوع یک که ارزانترین تعرفه برق کشور است برخوردار هستند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان گفت: بهای برق مشترکان کم مصرف تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی در صورت رعایت میزان تعیین شده با تخفیف ویژه محاسبه میشود.
او گفت: نفوذ کلام علما در کشور و این استان بی بدیل است و باید از این ظرفیت در تبیین صحیح فرهنگ مدیریت مصرف برق به درستی استفاده شود.
عوض زاده گفت: روحانیت با حضور در مساجد و جمعهای مردمی، نقش مهمی در اشاعه فرهنگ مدیریت مصرف برق دارند .
به گفته او استفاده نکردن از لوازم پر مصرف در ساعات پیک مصرف برق، استفاده از نور طبیعی و خاموش کردن لامپهای اضافی و تنظیم دمای سیستم سرمایشی به درجه آسایش (۲۵ درجه) از جمله نکات ساده، اما مهم در مدیریت مصرف بهینه برق است.
او گفت: سیستان و بلوچستان یکی از استانهای پهناور کشور است.
او می گوید: میانگین اشتراک برق در این استان حدود پنج اشتراک در هر کیلومتر مربع بوده در حالیکه میانگین کشور بیش از ۲۵ اشتراک در هر کیلومتر مربع است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان به اقدامات شاخص این شرکت اشاره کرد و گفت: طرح قبض سبز، راه اندازی دیسپاچینگهای محلی، طرح چاوش، گروههای خطوط گرم با پیمانکاران بومی، هوشمند سازی اتفاقات برق از طریق سامانه ۱۲۱، خدمات غیرحضوری از جمله اقدامات مهم انجام شده این شرکت است.
عوض زاده گفت: شبکه برق ۶۶۰ روستای این منطقه در طرح بهارستان اصلاح میشود.
او گفت: : امسال ۱۱۹ میلیارد تومان بودجه خدمات دهی و جابه جایی تاسیسات روستایی با جذب ۸۰ میلیارد تومان و رشد ۵۰۰ درصدی تخصیص یافته است.
انتهای پیام/ع