باشگاه خبرنگاران جوان شهرکرد - حسین برزگر گفت: این جشنواره با ۹۳ شرکت کننده در چهارمحال و بختیاری برگزار شد.
هیات داوران پس از بررسی غذاهای متنوع و سنتی که ماده اولیه آنها از قارچ تشکیل شده بود، ۱۳ شرکت کننده را به عنوان نفرات برتر جشنواره آشپزی با قارچ انتخاب کردند.
بیشتر بخوانید
هدف از برگزاری این جشنواره افزایش مصرف سرانه قارچ به عنوان غذای سلامتی و گامی در راستای پایدارسازی واحدهای تولیدی در چهارمحال و بختیاری است.
این استان با تولید سالانه شش هزار و ۲۰۰ هزار تن قارچ، رتبه ششم تولید این محصول را در کشور از آن خود کرده است.
انتهای پیام/ع