فرهنگ آشپزی افغانستان بسیار غنی است و نقاط مشترک زیادی با فرهنگ آشپزی ایرانی دارد. 

باشگاه خبرنگاران جوان - یکی از غذاهای خوشمزه‌ افغانستان پلو مرغ افغانستانی است که شما را با طعم خاص و جدیدی از مرغ و پلو آشنا می‌کند که قبلا نچشیده‌اید.

 در ادامه طرز تهیه پلو مرغ افغانستانی که در برخی مناطق آن را به نام پلو افغانستانی می‌شناسند را آموزش می‌دهیم.

مواد لازم:

روغن ۱/۲ پیمانه

پیاز بزرگ ۱ عدد

سیر ۴ حبه

رب بانجان رومی (گوجه فرنگی) ۲ قاشق غذاخوری

نمک به قدر ضرورت

گوشت مرغ ۲ کیلوگرم

ادویه پلو ۱ قاشق غذاخوری

برنج ۴ پیاله

طرز تهیه:

پیازهای خرد شده را تا زمانی که تغییر رنگ دهند داخل قابلمه سرخ کنید و سپس سیرهای خرو شده را به آن اضافه کنید.

یک پیاله آب‌جوش اضافه کنید و سپس ۲ قاشق غذاخوری رب بانجان رومی (گوجه فرنگی) را اضافه کنید و ۲ قاشق چایخوری نمک را بزیزید.

بعد از چند دقیقه مرغ‌ها را به پیاز اضافه کنید تا ۱۰ دقیقه سرخ شوند.

سپس ۱ قاشق غذاخوری ادویه پلو اضافه کنید و ۴ پیاله آب‌جوش به آن اضافه کرده و به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت متوسط، بگذارید مرغ نرم شود.

پس از نرم شدن مرغ، برنجی که از قبل به مدت ۲ ساعت در آب خیسانده‌اید را اضافه کنید و اجازه دهید کمی نرم شود.

سپس یک پیاله آب‌جوش اضافه کنید و به مدت ۱۵ دقیقه در قابلمه را بگذارید تا برنج با حرارت متوسط پخته شود.

سپس برنج را با حرارت پایین ۱۵ دقیقه بگذارید تا دم بکشد.

بعد از یک ربع پلو مرغ افغانستانی آماده است.

با طرز تهیه پلو مرغ افغانستانی آشنا شوید + فیلم

 

انتهای پیام/ه

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار