
باشگاه خبرنگاران جوان - برنامه تلویزیونی به خانه برمیگردیم، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش پخت سوپ هويج و زنجبيل دعوت کرد.
برای تهیه این سوپ خوش طعم احتیاج داریم به:
هویج ۴۰۰ گرم، سیب زمینی ۱ عدد کوچک، پیاز ۱ عدد متوسط، زنجبیل تازه رنده شده ۱ ق چای خوری، استاک مرغ ۳ پیمانه، خامه ۱ ق غ، کره ۲۵ گرم، آب لیمو تازه ۱ قاشق غذاخوری، زست لیمو ۱قاشق چای خوری، جوز هندی ۱ پینچ، پودر سیر ۱ ق چای خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم
در ادامه، آموزش مرحله به مرحله سوپ هويج و زنجبيل را مشاهده میکنید.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/