عبدالملکی به خدمات و اقدامات خستگی ناپذیر بانوان شاغل در مراکز بهداشتی و درمانی استان اشاره کرد و گفت: اگر همکاری دلسوزانه و فعالیت‌های صادقانه زنان این حوزه نبود، خدمات سلامت در همه‌گیری کرونا به خوبی پیش نمی‌رفت.

باشگاه خبرنگاران جوان سنندج - سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کردستان در آیین تجلیل از بانوان شاغل در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی کردستان در تالار ابن سینای این دانشگاه به مناسبت ولادت حضرت فاطمه (س) و روز زن، گفت: اگر بانوان حوزه سلامت نبودند دانشگاه در مسیر مقابله با کرونا و در ارائه خدمت به مردم، عاجز می‌ماند.

دکتر فریدون عبدالملکی از زحمات و تلاش‌های بانوان شاغل در مراکز تابعه دانشگاه در سطوح مختلف که در ارائه خدمات سلامت به مردم نقش اساسی دارند، قدردانی کرد و گفت: تلاش صادقانه و باانگیزه بانوان و نقش ارزنده آنان در خدمت به مردم در همه گیری کرونا قابل تقدیر است.

او می گوید: خدا را شاکریم که فرصتی پیش آمد تا از زحمات بانوان گرامی شاغل در حوزه‌های مختلف دانشگاه تقدیر کنیم.

فرمانده سپاه سنندج نیز در این نشست به جایگاه و نقش زنان در خانواده و جامعه، گریزی زد و گفت: دین مبین اسلام شخصیت والا مقام حضرت فاطمه زهرا (س) را به عنوان بهترین الگو برای زنان آزاده و مسلمان قرار داده است.

سرهنگ حسن عسگری می گوید: حضرت زهرا (س) الگویی برای همسر موفق و در مقام یک دختر به عنوان دختری شایسته به وظایف خود عمل کرده است که پیامبر اکرم (ص) وی را «اُم ابیها» یعنی مادر پدرش خطاب می‌کرد.

او با بیان اینکه در اسلام رسالت و مسئولیت بزرگ مدیریت خانواده، تربیت و پرورش انسان بر دوش زن گذاشته شده است، گفت: نقش مادری رسالت مقدسی است که خداوند به زنان بخشیده است.

فرمانده سپاه سنندج به نقش زنان در پیروزی انقلاب اسلامی و تاثیر پررنگ آنان در تثبیت و ادامه حیات انقلاب اشاره کرد و گفت: زنان می‌توانند با تاثیر گذاری و ترویج سبک زندگی اسلامی، اجتماع را به سمت جامعه اسلامی هدایت کنند.

مقابله با کرونا بدون حضور بانوان شاغل در حوزه سلامت ممکن نبود

مدیر حوزه علمیه خواهران سنندج نیز در این نشست ضمن تبریک به مناسبت ولادت حضرت فاطمه (س)، در خصوص سبک زندگی فاطمی، شان و مقام و جایگاه مادران و زنان در اسلام مطالبی را ارائه کرد.

فاطمه کریمی با بیان اینکه دین مبین اسلام حضرت فاطمه زهرا (س) را به عنوان الگو فرا روی زنان مسلمان قرار داده است، گفت: اگر آموزه‌های دینی در زندگی فردی و اجتماعی پیاده شود، بی شک همگان به سعادت، آرامش و کمال دست خواهند یافت.

او قناعت و دوری از تجمل گرایی را از دیگر خصوصیات حضرت زهرا (س) برشمرد و گفت: اگر زنان امروزی سادگی و قناعت پیشه کنند، آرامش به زندگی آنان سرازیر خواهد شد.

کریمی بیان اینکه حضرت فاطمه زهرا (س) الگویی تمام عیار برای زن مسلمان است، می گوید: تواضع، همدلی و همراهی با همسر، مودت و رحمت عجیبی به زندگی مشترک می‌بخشد که این مهم با تاسی از زندگی بانوی دو عالم میسر می‌شود.

مدیر حوزه علمیه خواهران با بیان اینکه یکی از ابعادی که حضرت زهرا (س) فراروی زنان مسلمان قرار داده است، پاسداری از حیا، عفت و حجاب است گفت: استحکام بنیان خانواده، آرامش درونی و حفظ عزت نفس با رعایت حجاب امکانپذیر است.

کریمی با اشاره به حماسه آفرینی‌های مدافعان سلامت و کادر درمان در ایام شیوع همه‌گیری کرونا، می گوید: زنان شهیده سلامت با خلوص نیت در این برهه از زمان، جان خود را برای نجات زندگی دیگران از دست دادند و دوری از مَنیت را به منصه ظهور گذاشتند.

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.