باشگاه خبرنگاران جوان - صدیقی زاده گفت: در سطح جهان حدود ۳۳۷ نوع ماده مختلف از نفت و گاز تولید میشود که سهم ایران، ۳۰ نوع است؛ یعنی کمتر از ۱۰ درصد سهم جهان در تنوع محصولات پتروشیمی های با خوراک گاز در جهان را در اختیار داریم.
مدیرعامل پتروشیمی کارون علت این عقب افتادگی را کمبود زیرساخت و دانش فنی اعلام کرد و راه برون رفت از آن را نیز، استفاده از ظرفیتهای دانش بنیان دانست.
به گفته او، لازمه پذیرفتن خطر استفاده از ظرفیتهای دانشبنیان، تبدیل شدن شرکتهای پتروشیمی به شرکتهای دانشبنیان است.
در ادامه علی عسکری مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس گفت: توسعه زیست بوم فناوری در صنعت پتروشیمی، گامی در جهت پایداری اقتصادی و مقابله با تحریم است.
به گفته مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، تمام مجتمعهای گروه پتروشیمی خلیج فارس میتوانند مدل دانش بنیان شدن پتروشیمی کارون را اجرایی کنند که سبب افزوده شدن ثروت ما میشود.
طبق آمار سازمان بورس و اوراق بهادار، هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس، سودآورترین شرکت بورسی کشور است. آیین رونمایی از پتروشیمی کارون به عنوان نخستین شرکت دانشبنیان گروه پتروشیمی خلیج فارس، امروز برگزار شد.
آیین رونمایی از شرکت پتروشیمی کارون به عنوان اولین شرکت دانشبنیان زیرمجموعه شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، امروز برگزار شد.
پتروشیمی کارون نخستین تولیدکننده انواع «ایزوسیانات» در جنوب غربی آسیا و تنها تولیدکننده این محصولات در ایران است که در صنعت «پلی یورتان» به کار میروند.
از جمله مهمترین محصولات پایین دستی آن، میتوان به انواع ابر، اسفنج و فوم با کاربری در تولید مبلمان، صندلی های اداری، خانگی و خودرو اشاره کرد.
این محصولات پتروشیمی، در تولید انواع عایقهای صوتی و حرارتی، دیوارهای پیش ساخته، یخچالهای خانگی و صنعتی، کیف و کفش، چرم مصنوعی، انواع باند ارتوپدی در صنایع پزشکی و بهداشتی، چسبهای صنعتی و لمینیت نیز به کار میروند.
بیش از ۱۵ شرکت تولیدی و خدماتی، تحت مدیریت شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس فعالیت میکنند که در رتبهبندی سازمان مدیریت صنعتی (IMI۱۰۰) از نظر شاخصهای فروش، صادرات، سودآوری و خلق ارزش افزوده، مقام نخست کشور را دارد.
این شرکت طبق رتبه بندی موسسه بینالمللی ICIS، به عنوان دومین شرکت پتروشیمی برتر خاورمیانه و سی و هفتمین شرکت برتر پتروشیمی در جهان شناخته میشود.
انتهای پیام/