باشگاه خبرنگاران جوان مشهد - حسن جعفری گفت: طی ۹ ماه گذشته ۱۳۰ هزار و ۷۶۷ تن گوشت مرغ در خراسان رضوی تولید شده است که این میزان در مدت مشابه پارسال ۹۹ هزار و ۱۷۴ تن بوده است.
در حال حاضر روزانه ۳۶۰ تن تخم مرغ نیز در استان تولید میشود که در این بخش هم مانند گوشت قرمز و شیر، مازاد بر نیاز وجود دارد.
او گفت: طبق برنامهریزی انجام شده ماهانه ۹ میلیون قطعه جوجهریزی در این استان انجام میشود که پیشبینی شده است تا پایان امسال حدود ۲۵ تا ۲۷ میلیون قطعه جوجه ریزی در استان انجام شود.
به گفته معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی تا پایان امسال بطور میانگین روزانه ۵۰۰ تن گوشت مرغ در خراسان رضوی تولید میشود.
استان ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار نفری خراسان رضوی دارای هزار و ۴۰۰ واحد تولیدکننده مرغ گوشتی با ظرفیت تولید ۲۶ میلیون قطعه در هر دوره است.
روزانه ۴۲۰ تن گوشت مرغ در خراسان رضوی مصرف میشود.
انتهای پیام//ف.ب