
باشگاه خبرنگاران جوان کرمان - پیرحسین کولیوند گفت: به محض اعلام اخطارها و هشدارهای هواشناسی آمادگیهای لازم در استان کرمان و سایر جاهایی که به عنوان معین انتخاب شده بودند انجام شد و بعد از وقوع سیل هم بدون فوت وقت امدارسانیهای لازم انجام شد.
او می گوید: خیلی از روستاهای استان کرمان، دچار آبگرفتگی و قطعی ارتباط شده و در محاصره سیل بودند و به دلیل تداوم بارشها و شرایط جوی امکان امدادرسانی هوایی به سیلزدگان فراهم نبود.
رئیس جمعیت هلال احمر کشور گفت: به محض قطع بارشها و مساعد شدن شرایط جوی امدادسانی هوایی به روستاهای صعبالعبور آغاز شد و در حال حاضر سه فروند بالگرد در منطقه حضور دارند و امدادرسانی در حال انجام است.
به گفته او امدادرسانی ما به سیلزدگان متوقف نشده و از دیشب تا صبح، نیروهای جمعیت هلال احمر در روستاها در حال امدادرسانی بودند و در بازدیدهای میدانی دیدیم که تاکنون خدمات خوبی ارائه شده است.
کولیوند می گوید: این امدادرسانیها باید سرعت بگیرد و از امروز صبح با توجه به مساعد شدن وضعیت جوی و آب و هوایی، این امدادرسانیها چند برابر شده است.
به گفته او محموله ۴۰ تنی اقلام زیستی هلال احمر به همت هواپیماهای ارتش به کرمان منتقل شده است و اقلام زیستی و امدادی از استانهای معین و همجوار نیز به صورت زمینی به کرمان ارسال شده و در حال توزیع است.
منبع: خبرگزاری تسنیم
انتهای پیام/ م