باشگاه خبرنگاران جوان زاهدان - ایمان باران زهی، جوان موفق در حوزه مشاغل خانگی در گفتگو با ایسنا بیان کرد: از سال ۹۵ استارت کار ما زده شد و ما تمرکز بیشتر خود را در بحث مشاغل خانگی داشتیم و در این حوزه باافراد بیشتری در بحث آموزش و فروش همکاری کردیم و توانستیم شرکت خود را ثبت و راه اندازی کنیم.
او گفت: در حال حاضر در بحث آبزی پروری، ماهیان زینتی و پرورش جلبک اسپیرولینا جهت خوراک ماهیان زینتی تعداد نفراتی را تحت آموزش دارم، که به عنوان شغل خانگی با هم همکاری داریم.
باران زهی گفت: همچنین افرادی را جهت ثبت نام در طرح ملی مشاغل خانگی که با محوریت جهاد دانشگاهی و وزارت تعاون، کار ورفاه اجتماعی در حال اجرا است معرفی کردم ان شاالله با کمک و مشاوره گرفتن از کارشناسان طرح ملی مشاغل خانگی، کارهای مثبتی در این زمینه صورت خواهد گرفت.
او گفت: کارشناسان طرح ملی مشاغل خانگی میتوانند در زمینههای فروش مجازی، ثبت برند، شبکه سازی، اتصال به بازار و... به علاقمندان فعالیت در حوزه مشاغل خانگی کمک و مشاوره ارائه دهند.
باران زهی می گوید: در ابتدای کار و فعالیت به صورت خانگی با تعدادی کم شروع کردیم، در این مسیر یکی دوبار کار دچار آسیب و تلفات شد، با بررسیهای که انجام دادیم به این نتیجه رسیدیم، شرایط آب مثل دما و اکسیژن برای ماهیها بسیار مهم است، لذا برای جلوگیری از تلفات ناگهانی و ضرر و زیان به فکر طراحی دستگاهی هوشمند جهت اطلاع رسانی شرایط آب با سنسور به گوشی افراد افتادیم، با نوشتن طرح و ارائه آن به پارک علم و فناوری با استقبال خوبی مواجه شدیم، دستگاه به صورت پایلوت آزمایشگاهی ساخته و ثبت اختراع شد.
باران زهی گفت: قصد داریم در آینده به صورت صنعتی و بزرگتر کار کنیم تا هوشمند سازی مزارع کشاورزی را در پی داشته باشد.
او گفت: موفقیت بعدی ما کار تحقیقاتی پرورش جلبک اسپیرولینا است که به صورت محیط آزمایشگاهی خیلی کوچک با تولید ۱ لیتر شروع کردیم، اما در حال حاضر تولید ده هزار لیتری داریم، همین موضوع نیز به عنوان مشاغل خانگی قابل اجرا است در کنار پرورش ماهیان زینتی وارد بحث نیمهصنعتی آن شدیم و ان شاالله تولید ده برابر آن را آغاز خواهیم کرد.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/گ