معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان گفت: ۱۸ نوع خوراک محلی این استان به ثبت ملی رسیده که از این مجموع جگروز، کباب سنتی، خورشت کدوحلوایی، شامی کباب و نان بلوط بیشتر از بقیه شناخته شده هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان خرم آباد - "اسکندر فلاحوند" گفت: غذا‌های بومی لرستان شامل چهار دسته آش ها، غذا‌های اصلی با پایه گوشت، نان و شیرینی‌ها هستند که غذا‌های اصلی اغلب با پایه گوشت تهیه می‌شوند و از این میان می‌توان به جگروز، کباب سنتی، آش گوشت و شامی کباب اشاره کرد.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان گفت: این خوراک‌ها در تمام جشنواره‌های استان در معرض نمایش قرار می‌گیرد تا غذا‌های سنتی هرچه بیشتر معرفی شود.

فلاحوند ظهار داشت: یکی از اولویت‌های این اداره کل در حوزه گردشگری نیز، معرفی هرچه بیشتر غذا‌های بومی و نحوه طبخ آن‌ها است.

او ادامه داد: در زمان شیوع ویروس کرونا با وجود اینکه امکان کمتری برای حضور در نمایشگاه و جشنواره‌ها مهیا شده، اما با فعالیت در حوزه مجازی، تهیه کتابچه و بروشور سعی در معرفی غذا‌های بومی استان شده است و سال گذشته نیز با برگزاری جشنواره فرهنگ و اقوام در لرستان، پنج نمایشگاه دایر شد که معرفی هر چه بیشتر فرهنگ لرستان از جمله خوراک‌های بومی و محلی در دستور کار آن قرار داشت.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان با بیان اینکه ۳۸ مرکز اقامتی با ظرفیت یکهزار و ۵۰۰ تخت در لرستان وجود دارد افزود: در مجموع ۱۴۲واحد اقامتی از جمله هتل، مهمانپذیر، اقامتگاه بوم گردی، سفره خانه‌های سنتی و مجتمع‌های خدماتی بین راهی لرستان به مسافران ارائه می‌کنند که ۲۲ هتل با ظرفیت یکهزار و ۷۰۵ تخت و ۱۰ مهمانپذیر با ظرفیت ۲۹۰ تخت از جمله این مراکز هستند.

 

انتهای پیام/ر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.