باشگاه خبرنگاران جوان اهواز - این سخنان را مجتبی یوسفی در نشست کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در شرکت فولاد اکسین خوزستان بیان کرد و گفت: بررسیهای صورت گرفته نشان میدهد که این منابع اختصاص یافته در سال ۱۳۹۹ صرف فعالیتهای سیاسی و انتخاباتی شده است.
به گفته یوسفی پارسال ۳۰ درصد از حق آلایندگی صنایع در خوزستان به صندوق محیط زیست اختصاص یافت که خلاف قانون است.
او افزود: این اقدام، باعث کاهش توان مالی استانهای کشور برای رسیدگی به مناطق محروم و کمبرخوردار شد که باید تلاش شود تا از تکرار چنین اشتباهی در بودجه سال ۱۴۰۱ جلوگیری شود.
نماینده مردم اهواز، حمیدیه، باوی و کارون در مجلس شورای اسلامی تامین بخش قابل توجهی از منابع مورد نیاز شهرداریها و دهیاریهای کشور و به خصوص استان خوزستان را از محل آلایندگی صنایع دانست.
این مقام مسئول اختصاص بخشی از این حق آلایندگی به صندوق محیط زیست را باعث تضعیف خدمات رسانی به مناطق کمبرخوردار عنوان کرد.
استانهای صنعتی از جمله استان خوزستان به دلیل استقرار صنایع عظیم و ایجاد آلودگی هوا موظف هستند بخشی از سود خود را تحت عنوان حق آلایندگی به منظور توسعه مناطق استقرار یافته در آن اختصاص دهند.
اساسنامه صندوق ملی محیط زیست اشاره دارد که اختصاص منابع به آن در جهت اعطای تسهیلات مالی به کارخانجات، کارگاهها و به طور کلی هرگونه منابع آلاینده در جهت کاهش آلودگیهای زیست محیطی و جلوگیری از تخریب طبیعت است.
انتهای پیام/ن