آب روغنو، نام آشنای دسر کرمانی است که نسل به نسل منتقل شده و همه از خواص فراوان آن سخن می گویند.‌

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان- بسیاری از افرادی که به دنبال تغذیه‌ای هستند که سیستم ایمنی بدنشان را تقویت کنند و آن غذا برای بیماری‌های تنفسی، ریه و سرماخوردگی مناسب باشد، بهتر است  از بین ۲ هزار غذا و دسر سنتی ایرانی سری به یکی از دسرهای سنتی بزنند که ترکیبی از ادویه، مغزیجات، دمنوش ها، روغن‌های مفید و آرد‌های مقوی است و خواسته آن ها را برطرف می کند.

آب روغنو از جمله معجون‌هایی است که در فهرست آثار ملی ثبت شده است.

یک واحد بوم گردی نیز در کرمان با پخت این دسر، علاوه بر چشاندن این معجون سنتی به گردشگران،  منبع درآمدی برای خودش ایجاد کرده است؛ البته او با ایده‌ای که در نظر دارد،‌ می‌خواهد این معجون را  به شیوه ای خاص برای سایر نقاط کشور ارسال کند. 

 

انتهای پیام/ م 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار