باشگاه خبرنگاران جوان اهواز - اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی از مناطق حاشیهای شهر اهواز که امروز (۲۳ دیماه) در جریان سفر اعضای این کمیسیون به خوزستان انجام شد، بازدید کردند.
نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی در این بازدید گفت: سفر کمیسیون اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی به استان خوزستان در پی ضرورت بررسی و لزوم بازدید میدانی از مناطق کمبرخوردار شهرستان اهواز انجام و بازدید در دو محور صورت گرفت.
سید کریم حسینی میگوید: وظیفه ذاتی کمیسیون اجتماعی در حوزه اجتماعی است، مناطق کوی سیاحی، منبع آب و کوی آل صافی از لحاظ آسیبهای اجتماعی دچار مشکلاتی هستند که وضعیت این مناطق در این بازدید مورد توجه اعضای کمیسیون به ویژه رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی واقع شده است؛ در این بازدید همراهی مدیران مجموعههای مسئول بخشهای مختلف را نیز حوزه اجتماعی داشتیم.
به گفته این مقام مسئول حدود ۱۵ منطقه کمبرخوردار در اهواز وجود دارد که مقرر شد در جلسه جمعبندی با حضور مدیران استانی و مدیران کشوری حوزههای اجتماعی به ویژه سازمانهای تأمین اجتماعی، بهزیستی و کمیته امداد (ره)، وضعیت اجتماعی و آسیبها در این مناطق و مناطق مشابه آنها بررسی شود و تصمیمات لازم برای پیگیریهای بعدی گرفته شود.
نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی گفت: در محور دوم بازدیدها، وضعیت عمرانی، توسعهای، رفاهی و همچنین وضعیت معیشتی مردم این مناطق مورد توجه قرار گرفت؛ به ویژه وضعیت شبکه فاضلاب، معابر و خدمات شهری این مناطق خوب نیست که در جلسات جمعبندی با حضور مسئولان مربوطه کارها در این خصوص پیگیری خواهد شد.
او میگوید: در ابتدای بررسی بودجه سال ۱۴۰۱ در کمیسیون تلفیق و سپس در صحن علنی مجلس خواهیم بود بنابراین حضور اعضای کمیسیون اجتماعی میتوانند اثرات مثبتی در تخصیص بودجهها و پیگیریها در حوزههای اجتماعی داشته باشد تا مصوبات و تبصرههایی در موضوعات مرتبط به این حوزه داشته باشیم.
به گفته حسینی آنچه مورد توجه و تعجب اعضای کمیسیون اجتماعی قرار گرفت، خدمات ضعیف، ناقص و غیر مستمر در این مناطق است. در روزهای اخیر در شبکههای فاضلاب غیر استاندارد این مناطق قربانی داشتیم که این مساله به سمع و نظر اعضای کمیسیون رسید تا توجه بیشتری به این حوزه شود.
نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی خدماترسانی در مناطق حاشیهای را نیاز مبرمی عنوان کرد که که باید انجام شود.
این مقام مسئول در پایان گفت: شهرداری و شرکتهای خدماترسان منعی برای ارائه خدمات به منطقه حاشیهای ندارند و تاکید و اصرار اعضای کمیسیون و مسئولان دولتی ارائه خدمات در این مناطق است.
براساس سرشماری انجام شده مرکز آمار ایران در سال ۱۳۹۵، کلانشهر اهواز به عنوان مرکز استان دارای یک میلیون و ۳۰۳ هزار نفر جمعیت است که با احتساب ۴۰۰ هزار نفر حاشیه نشین شهر به جمعیتی نزدیک به یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر میرسد، ضمن اینکه مساحت بافتهای ناکار آمد شهری استان در قالب ۲۰۴ محله و ۳۰ شهر معادل ۱۲ هزار و ۴۸۹ بوده که از این نظر دارای رتبه دوم کشوری است.
انتهای پیام/ی