به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از بی بی سی، در آمریکا بهای کالاها با سرعت بی سابقهای در چهل سال اخیر در حال افزایش است. در ماه دسامبر تورم سالانه این کشور به هفت درصد رسید که بالاترین میزان از سال ۱۹۸۲ محسوب می شود.
بر این اساس، میزان تورم در آمریکا ممکن است حتی بیش از این نیز افزایش یابد. قیمت همه کالاها از مواد غذایی گرفته تا خودرو به شدت افزایش یافته است.
جروم پاول، رئیس بانک مرکزی آمریکا با وجود اینکه چندین ماه مدعی شده بود تورم این کشور موقتی است در جلسه استماع نامزدی برای دومین دور ریاست بانک مرکزی آمریکا گفت: بانک مرکزی (فدرال رزرو) هر آنچه در توان دارد انجام خواهد داد تا تورم را مهار کند.
با گسترش تورم در آمریکا و همزمانی آن با شدت یافتن همه گیری کرونا در این کشور، قدرت خرید مردم به شدت کاهش یافته است که می تواند خطر یک رکود اقتصادی را برای ایالات متحده به همراه داشته باشد.
انتهای پیام/