استاندار فارس با بیان اینکه هدف اصلی از فعالیت‌های محرومیت زدایی، جلوگیری از مهاجرت از روستا‌ها به شهر‌ها است، گفت: اگر این موضوع مورد توجه قرار نگیرد شاهد گسترش بی رویه شهر‌ها و حاشیه نشینی خواهیم بود.

باشگاه خبرنگاران جوان شیراز - محمد هادی ایمانیه در جلسه قرارگاه سازندگی و محرومیت زدایی استان با بیان اینکه مشکل اشتغال و معیشت و مسکن از جمله دلایل اصلی مهاجرت از روستا‌ها محسوب می‌شود، گفت: باید به صورت همزمان با ایجاد مجتمع‌های مسکونی روستایی و زمینه سازی برای گسترش اشتغال‌های متناسب با فضای روستا‌ها زمینه پابندی افراد به روستا‌ها و حتی مهاجرت معکوس را فراهم کنیم.

نماینده عالی دولت در استان فارس با تاکید بر اینکه تخصیص اعتبارات محرومیت زدایی استان نباید از هیچ استان دیگری کمتر باشد، گفت: باید با عقد تفاهم نامه با نهاد‌هایی همچون بنیاد برکت، ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، بنیاد مستضعفان و ... بخشی از اعتبارات مورد نیاز تکمیل طرح‌های محرومیت زدایی را تامین کنیم.

او با اشاره به اینکه استان فارس در زمینه مجامع خیرین فعالیت‌های قابل توجهی داشته است، گفت: با عقد تفاهم‌نامه با مجامع خیرین در بحث سلامت، مدرسه سازی و تامین مسکن، به صورت مشارکت ۵۰ درصدی با دولت، زمینه اجرای طرح‌های محرومیت زدایی را بیش از گذشته فراهم کنیم.

استاندار فارس با تاکید بر اینکه در ساخت طرح‌های ویژه محرومان باید بالاترین سطح کیفیت را لحاظ کنیم، گفت: از اعتبارات سفر ریاست جمهوری و اعتبارات سیل نیز می‌توان برای تقویت پروژه‌های محرومیت زدایی استفاده کرد.

گفتنی است کارگروه بسیج سازندگی استان فارس با ارتقا به قرارگاه سازندگی و محرومیت زدایی به ریاست استاندار فارس، جانشینی فرمانده سپاه فجر استان، دبیری معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و دبیر اجرایی رئیس بسیج سازندگی استان با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی و حاکمیتی به موضوع محرومیت زدایی در سطح استان فارس می‌پردازد.

در این قرارگاه کمیته عمرانی و زیرساختی با محوریت معاون هماهنگی امور عمرانی و کمیته توسعه اقتصادی با محوریت معاون هماهنگی امور اقتصادی فعالیت خواهند کرد.

همچنین مقرر شد مباحث محرومیت زدایی در سطح استان فارس با محوریت قرارگاه سازندگی و محرومیت زدایی و در سطح شیراز با محوریت قرارگاه احمدبن موسی (ع) پیگیری شود.

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.