مصرف کمتر از یک قاشق غذاخوری روغن زیتون خطر مرگ را کاهش می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان، در مطالعه‌ای در مجله کالج آمریکایی قلب و عروق آمده است: افزودن کمتر از یک قاشق غذاخوری روغن زیتون به رژیم غذایی، خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی یا ریوی و همچنین اختلالات مغزی و سرطان را کاهش می‌دهد.

در مقایسه با شرکت کنندگانی که به ندرت یا هرگز از روغن زیتون مصرف نمی‌کردند، افرادی که روزانه نصف قاشق غذاخوری یا بیشتر روغن زیتون به رژیم غذایی خود اضافه می‌کردند، ۱۹ درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی هستند.

به گفته محققان، این افراد ۱۷ درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از سرطان و ۱۸ درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری ریوی بودند.

علاوه بر این، این میزان مصرف روغن زیتون با کاهش ۲۹ درصدی خطر مرگ ناشی از بیماری‌های عصبی مانند آلزایمر و پارکینسون مرتبط است.

محققان آمریکایی تاکید کردند که یافته‌های آن ها تایید کننده دستورالعمل‌های غذایی موجود برای افزایش مصرف روغن زیتون و سایر روغن‌های گیاهی غیر اشباع است.

منبع: خبرگزاری یونایتدپرس

انتهای پیام/

برچسب ها: تغذیه سالم ، زیتون
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۴ ۲۱ دی ۱۴۰۰
الان قوطی روغن زیتون جا خونه ما 100 هزار تومنه
بیارم خدمتتون :/؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۱ ۲۱ دی ۱۴۰۰
گرونه گرونه گرونه
آخرین اخبار