باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه_رضا داوودی معاون توسعه سرمایهگذاری شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه گفت:حفظ ذخایر زیرزمینی آب با چرخش پساب فاضلاب شهر در صنایع شیمایی، پتروشیمی، نفت، نیروگاه، نساجی، فولاد و جلوگیری از آلودگی محیط زیست از مهمترین اهداف اجرای این طرح است.
طرح فاضلاب شهر کرمانشاه مولفههای مختلفی دارد یکی از مهمترین مولفههای این طرح اجرای تصفیهخانههای فاضلاب است که در حال حاضر با توجه به وضعیت موجود و جمعیت شهر کرمانشاه یک تصفیهخانه فاضلاب در حال حاضر در مدار بهرهبرداری داریم و برای اینکه بتوانیم وضعیت را به یک شرایط نرمال برسانیم باید دو تصفیهخانه دیگر اجرا شود.
اعتبار مورد نیاز این پروژهها را بسیار سنگین است و برای اجرای کل طرح فاضلاب شهر کرمانشاه شامل باقیمانده شبکه جمعآوری و همچنین تصفیهخانههای ذکر شده به ۲ هزار و ۳۰۰ مییارد تومان اعتبار نیاز داریم که با توجه به اعتبار که امسال اختصاص یافته انشاءالله تا پایان سال کلنگ احداث تصفیه خانه شماره ۲ شهر کرمانشاه به زمین زده خواهد شد و طی سه سال به بهرهبرداری میرسد.
در حال حاضر متقاضیانی در بخش صنعتی، کشاورزی، شرکت شهرکهای صنعتی برای استفاده از پساب داریم که به طور کلی دو رویکرد مهم داریم که یکی استفاده از پساب برای صنایع و بخشهای کشاورزی و بخش دوم هم استفاه از پساب برای بخشهایی که در حال حاضر در حال بهرهبرداری هستند و از منابع آب زیرزمینی استفاده میکنند بنابراین جایگزینی این پساب با آب مورد استفاده این صنایع و بخش کشاورزی مورد هدف است.
پس از افتتاح این طرح ما میتوانیم یکهزار و ۴۰۰ لیتر در ثانیه پساب داشته باشیم که در حال حاضر ۷۰۰ لیتر بر ثانیه که مربوط به مدول اول تصفیهخانه شهر کرمانشاه است داریم که به برخی از صنایع از جمله صنایع پتروپالایش آناهیتا، نیروگاه حرارتی بیستون و سایر صنایع داده میشود.
در مابقی شهرستانها هم در هر جایی که تصفیهخانه فاضلاب را وارد مدار بهرهبرداری کنیم این برنامهریزی را داریم تا پساب را جایگزین کنیم با منابع آب زیرزمینی تا از فواید آن هماستانیها بهره ببرند.
انتهای پیام/ق