رئیس اورژانس و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از افزایش ۳۵ درصدی تماس با اورژانس ۱۱۵ در چهارمحال و بختیاری خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان شهرکرد - محمد حیدری می‌گوید: امسال ۱۶۸ هزار و ۱۵۹ تماس با اورژانس ۱۱۵ استان برقرار شد که نسبت به مدت مشابه، ۳۱ درصد افزایش داشته است.

۱۶ هزار و ۲۳۲ مورد از این تماس‌ها برای دریافت مشاوره در خصوص انواع بیماری‌ها و کرونا بود که از سوی کارشناسان پرستاری و پزشک مشاور به تماس گیرندگان مشاوره ارائه شده و این تعداد در مدت مشابه پارسال ۱۴ هزار و ۹۴۲ نفر بود.


بیشتر بخوانید


بیشترین علت تماس ماموریت‌های غیرترافیکی به دلیل بیماری قلبی و تنفسی بود که تعداد ماموریت‌های تنفسی ۳۶ درصد افزایش داشته است.

همچنین تعداد ماموریت‌های کرونایی اورژانس، ۱۰۰ درصد افزایش داشت به طوریکه امسال بیش از چهار هزار و ۷۳۷ ماموریت کرونایی توسط تکنسنین‌های اورژانس استان انجام شد.

پارسال، دو هزار و ۳۴۰ ماموریت کرونایی توسط تکنسین‌های اورژانس استان صورت گرفت.

در این مدت دو هزار و ۹۶۲ نفر از مبتلایان به کرونا توسط تکنسین‌های اورژانس به بیمارستان منتقل شدند که این تعداد در مدت مشایه پارسال یک هزار و ۴۵۲ نفر بود.

امسال، شش هزار و ۷۶۵ مورد حوادث مرتبط با حمل و نقل، شش هزار و ۸۱ مورد غیر مرتبط با حمل و نقل، ۹ هزار و ۱۰ مورد فوریت حادثه‌ای، ۲۷ هزار و ۳۴۵ فوریت شهری، ۲۳ هزار و ۵۰۹ مورد بیماری و ۲۵ هزار ۲۱۱ مورد انتقال به بیمارستان بوده است.

از ابتدای امسال تا پایان آذرماه، بیش از ۱۲۴ مورد مسمومیت با گاز منوکسیدکربن به اورژانس ۱۱۵ اطلاع‌رسانی شد که این تعداد در مدت مشابه پارسال ۱۰۳ مورد بود.

امسال ۳۶ نفر در استان در رودخانه و یا استخر کشاورزی غرق شدند که این آمار در پارسال ۲۱ مورد بود و بیشترین تعداد غرق شدگی‌ها در رودخانه‌های استان بوده است.

در این مدت دو هزار و ۱۰۴ مورد بیمار تنفسی و دو هزار و ۳۵۵ قلبی توسط تکنسین‌های اورژانس امدادرسانی شدند که این تعداد در مدت مشابه پارسال برای بیمارن قلبی یک هزار و ۸۵۷ نفر و تنفسی یک هزار و ۵۴۵ نفر بود.

در این مدت یک هزار و ۸۹۴ مورد سرپایی و یک هزار و ۵۵۹ مورد سقوط از ارتفاع، ۲۲ مورد زایمان در آمبولانس و یا منزل افراد توسط تکنسین‌های اوژانس انجام شد.

همچنین به ۲۱۶ بیماری سکته مغزی و ۷۴ مورد امداد هوایی در این مدت امدادرسانی شد.

میانگین کشوری فاصله هر پایگاه ۴۰ کیلومتر است که این میزان در استان ۲۰ تا ۲۵ کیلومتر است و این امر باعث شده که مدت زمان رسیدن تکنسین‌های اورژانس بالای سر بیمار کمتر از کشوری باشد.

در چهارمحال و بختیاری، ۵۴ پایگاه اورژانس فعال است که از این تعداد ۳۴ پایگاه جاده‌ای، ۱۹ پایگاه شهری و یک پایگاه اورژانس هوایی است که در این پایگاه‌ها ۴۰۰ نفر نیروی عملیاتی فعالیت دارند.

انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار