باشگاه خبرنگاران جوان قم - محمود تقی پور مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان قم از ارائه ۱۱ هزار و ۵۵۹ نفر دوره معادل ۱ میلیون و ۹۰۷ هزار و ۷۴۸ نفر ساعت آموزشهای مهارتی در استان قم در ۹ ماهه نخست امسال خبر داد و گفت: ۵ هزار و ۴۷۱ نفر دوره معادل ۶۲۵ هزار و ۵۶۴ نفر ساعت در بخش دولتی و ۶ هزار و ۸۸ نفر دوره معادل ۱ میلیون و ۲۸۲ هزار و ۱۸۴ نفر ساعت در بخش آموزشگاههای آزاد فنی و حرفهای تحت نظارت اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان قم، آموزشهای مهارتی به مهارت جویان ارائه شده است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان قم گفت: آموزشهای فنی و حرفهای در بخشهای مختلفی از جمله پادگان، زندان، حاشیه نشینی شهرها، محیط کار واقعی، ثابت شهری، روستایی، عشایری، دانشگاه، اصناف، مراکز درمانی تحت پوشش بهزیستی، جوار کارگاهی و… در ۴ حوزه خدمات، صنعت، کشاورزی و فرهنگ و هنر صورت میگیرد.
تقی پور با اعلام این نکته که؛ از سیاستهای اصلی و مهم سرمایه گذاری آموزشی، توسعه و گسترش آموزشهای مهارت محور بوده، گفت: آموزشهای فنی و حرفهای تلفیقی از علم، فن و هنر بوده و نقش مهمی در تأمین نیروی انسانی کارآمد ایفا میکند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان قم رویکرد سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور را ارائه آموزشهای مهارتی بر اساس نیاز بازار کار عنوان نمود و گفت: هدف از این آموزشها، افزایش تواناییهای دانش، مهارت و قدرت درک افراد و انجام مطلوبتر کار در حوزه وظایف شغلی است و این سازمان نقش بسزایی در کاهش میزان بیکاری ایفا مینماید.
در حال حاضر اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان قم با ۸ مرکز آموزش دولتی و ۱۶۵ آموزشگاه آزاد فنی و حرفهای در راستای توانمندسازی جوانان و مهارت جویان استان فعالیت مینماید.
انتهای پیام/ح