دوره توجیهی طرح قاضی در مدرسه با حضور مدیر کل آموزش و پرورش قم و روسای نواحی و مناطق آموزش و پرورش قم، دادستان قم، معاون پژوهشی دادگستری کل استان، سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم، در سالن جلسات خانه معلم قم برگزار شد.

دوره توجیهی طرح قاضی در مدرسه با حضور مدیر کل آموزش و پرورش قم و روسای نواحی و مناطق آموزش و پرورش قم، دادستان قم، معاون پژوهشی دادگستری کل استان، سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم، در سالن جلسات خانه معلم قم برگزار شد. 

در این دوره؛ طرح قاضی در مدرسه تبیین و اهداف و روش‌های اجرای آن در مدارس استان برای قضات و مسئولین آموزش و پرورش تشریح شد.

علیرضا رحیمی در این مراسم با اشاره به این موضوع که کارکردن برای نظام تعلیم و تربیت، موثرترین و ماندگار‌ترین کار در عالم هستی محسوب می‌شود، گفت: اگر نظام تعلیم و تربیت کارآمد باشد و در مسیر درست خود پیش برود، کار دستگاه قضا به مراتب ساده‌تر میشود و ما شاهد کاهش جرایم و انحرافات در جامعه میشویم.

او در ادامه با اشاره به اجرای طرح خادم یاران رضوی در قالب ۲۷۰ کلاس درس و تاثیر آن بر دانش آموزان افزود: به عنوان نمونه امسال معلمان فهیم و مخلص ما توانستند با اجرایی کردن طرح خادم یاران رضوی در مدارس قم که اکنون هم در حال اجرا است، از انحرافات تحصیلی و تبعات اجتماعی آن که افزایش بزهکاری و کج رفتاری در میان دانش آموزان را شامل می‌شود، جلوگیری کنند و دانش آموزان را به آینده امیدوار سازند.

مدیر کل آموزش و پرورش قم با بیان این مطلب که امروز آسیب‌های اجتماعی یک مسئله جدی برای همه مردم است، بیان کرد: آموزش و پرورش قم در چند سال اخیر با جدیت تمام مسئله آسیب‌های اجتماعی در میان دانش آموزان را پیگیری کرده که تعداد زیادی از آن‌ها با کمک همکاران خدوم فرهنگی و دستگاه‌های ذی ربط به صورت میدانی شناسایی و رفع شده است.

علیرضا رحیمی بیان کرد: در راستای افزایش دانش عمومی و تخصصی همکاران فرهنگی در برابر آسیب‌های اجتماعی، با کمک دستگاه قضایی استان، کلاس‌ها و دوره‌های آموزشی متعدی برگزار شد که این کار در نهایت باعث کاهش آسیب‌های اجتماعی در میان دانش آموزان می‌شود.

رحیمی با اشاره به آثار نتایج مفیدی که طرح قاضی در مدرسه میتواند برای دانش آموزان در بر داشته باشد افزود: طرح قاضی در مدرسه از جمله طرح‌هایی است که باعث افزایش آگاهی اجتماعی دانش آموزان و خانواده‌ها می‌شود و آن‌ها را در برابر آسیب‌های اجتماعی مقاوم میسازد.

در آخر هم سعید کاویانی سرپرست معاونت پیشگیری از وقوع جرم اداره کل دادگستری قم با اشاره به اینکه در این طرح از ظرفیت و دانش قضات متعهد و متخصص استفاده می‌شود، گفت: این طرح به منظور پیشگیری از وقوع جرم و آشنایی بیشتر دانش آموزان با آسیب‌های اجتماعی و عواقب آن در دستور کار است.

رحیمی افزود: در طرح قاضی در مدرسه مقرر شده است که با استفاده از ظرفیت‌های قضات و سایر کارشناسان حوزه پیشگیری و آسیب‌های اجتماعی با حضور در مدارس، دانش‌آموزان را با مسائل حقوقی، مفاهیم جرم و راهکار‌های پیشگیری از آن مطلع کرده و اطلاعات و تجربیات مفیدی به دانش‌آموزان انتقال داده شود.

لازم به ذکر است طرح «قاضی در مدرسه» از هفته آینده در مدارس استان قم عملیاتی می‌شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.