مدیر جهادکشاورزی اندیمشک گفت: نحوه توزیع ناعادلانه به هیچ عنوان صحت نداشته و تعداد بالای ثبت نام کنندگان برای جذب تراکتور، باعث این تفکر اشتباه است.

باشگاه خبرنگاران جوان اهواز - برخی از کشاورزان اندیمشکی به نحوه توزیع تراکتور سهمیه‌ای اداره جهاد کشاورزی اندیمشک اعتراض داشته و معتقدند توزیع تراکتور سهمیه‌ای عادلانه نبوده و افرادی که این تراکتور‌ها به آن‌ها تعلق می‌گیرد کشاورز نیستند و در بازار آزاد به فروش می‌رسانند.

اما عباس جمشیدی مدیر جهاد کشاورزی اندیمشک در این خصوص می‌گوید در سال‌های گذشته تراکتور به صورت سهمیه‌ای به کشاورزان تحویل داده می‌شد که این طرح برای مدتی از سوی دولت حذف شده و، چون قیمت آزاد و دولتی تراکتور تفاوت زیادی نداشت، کشاورزان اقدام به خرید تراکتور و ادوات کشاورزی می‌کردند.

او گفت: از ابتدای سال ۹۸ که مدیریت جهادکشاورزی را به عهده گرفتم مجدد تحویل تراکتور به صورت سهمیه‌ای اعلام شده، جهاد کشاورزی اقدام به ثبت نام کشاورزان متقاضی تراکتور نمود و ساماندهی کشاورزانی که در جهت دریافت سهمیه تراکتور ثبت نام کرده بودند نیز انجام شد.

به گفته جمشیدی، سال ۹۸ بیش از ۷۰۰ نفر از کشاورزان اندیمشکی متقاضی دریافت تراکتور بودند.

مدیر جهاد کشاورزی اندیمشک گفت: باتوجه به تولید تراکتور از سوی شرکت تراکتورسازی، تخصیص سهمیه تراکتور به این شهرستان در سال ۲ تا ۳ بار و در هرنوبت به تعداد ۳۵ تا ۴۰ تراکتور به کشاورزان اختصاص داده می‌شود.

این مقام مسئول افزود: از سال ۹۸ تاکنون توانستیم حدودا ۳۰۰ تراکتور به همراه ادوات کشاورزی را در اختیار کشاورزانی که ثبت نام کرده بودند قرار دهیم، اما از آن جایی که تعداد ثبت نامی‌ها بیشتر از تعداد سهمیه‌ای است که هر ساله به اندیمشک تعلق می‌گیرد، برخی از کشاورزان هنوز نتوانسته اند سهمیه خود را دریافت کنند.

کشاورزی در اندیمشک به صورت پراکنده و در بخش‌های مختلف این شهرستان انجام می‌شود.

به همین دلیل این شهرستان به ۲ قسمت بخش مرکزی شامل، مرکز جهاد کشاورزی لور، چم گلک، پشمینه زار، دوکوهه، همه شهرک‌های مرکز جهاد کشاورزی آزادی و بخش الوار گرمسیری شامل ۲ مرکز جهادکشاورزی و همچنین روستا‌های آن مناطق تقسیم بندی شده و بر اساس تعداد ثبت نامی‌ها و تعداد کشاورزان در هر منطقه سهمیه دریافتی اولویت بندی می‌شود.

انتهای پیام/ن

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.