مصرف منظم صبحانه و دو تا سه میان وعده در دوره نقاهت به بهبودی سریعتر بیماری کرونا و دوران نقاهت کمک می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه - شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : در دوره بیماری کرونا و نقاهت، از انواع سوپ و آش همراه با آبلیمویا آب نارنج و غذا‌های ساده و سبک و زود هضم استفاده کنید.

مصرف ۴ تا ۶ وعده غذایی کوچک با حجم کم در طول روز به جای مصرف ۲ تا ۳ وعده غذایی حجیم برای بهبود تنفس توصیه می‌شود.

به منظور سالم و قدرتمند نگاه داشتن عضلات تنفسی، بیماران باید روزانه از منابع غنی از پروتئین مثل تخم مرغ، حبوبات و یا انواع گوشت‌ها مصرف کنند.

در صورتیکه مصرف برخی مواد غذایی خام منجر به نفخ شدید و اختلال در تنفس گردید مصرف آن‌ها را کاهش دهند.

غذا‌هایی که حاوی مقادیر زیادی چربی و نمک است موجب تحریک سیستم ایمنی بدن می‌شود و می‌تواند به ایجاد التهاب در مجرای تنفسی و مسیر‌های هوایی منجر شود.

برای عملکرد مناسب سیستم ایمنی بدن در مقابل بیماری کرونا، مصرف غذا‌های حاوی مقادیر زیاد نمک مانند انواع کنسروها، ترشی ها، شوری ها، سوسیس وکالباس و فست فود‌ها باید محدود شوند.

در دوران بیماری کرونا و نقاهت، برای بهبودی سریعتر روزانه از انواع سبزی‌ها و میوه‌های فصل مصرف کنید.حداقل ۸ لیوان آب و مایعات برای رقیق کردن ترشحات درون مجاری هوایی مصرف کنید.

بیماران مبتلا به کرونا، برای بهبودی سریعتر از مصرف زیاد مواد قندی و شیرین که باعث اختلال در سیستم ایمنی بدن می‌شوند، خودداری کنند .

انتهای پیام/د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.